facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Säby Brygghus AB

Säby Brygghus AB

About

Vi tillverkar och säljer "Brygg 52", ett svensktillverkat automatiserat bryggverk för hembryggare och hantverksbryggerier.

Story

Säby brygg AB

Det är roligt och enkelt att brygga eget öl!

Vi på Säby Brygghus tillverkar svenskproducerade kvalitets bryggverk för hembryggaren eller micro bryggeriet. Tillsammans med lokala producenter har vi tagit fram ett bryggverk ”Brygg 52” som både är enkelt att hantera och tillåter stor kreativitet vid receptskapande. Tack vare vår automatiserade styrning, vilken är kompatibel med BeerSmith - lyckas du gång på gång med att repetera de mest lyckade resultaten utan att smaken förändras.

VILKA ÄR VI
Bakom Säby Brygghus står bröderna Mats P och Bengt Göran Nilsson. Efter att ha bryggt öl ihop uppstod idén om att tillverka ett eget bryggverk – ett bryggverk som skulle mäta sig med de bästa på marknaderna men vara enklare att använda. Ingenjören Bengt Göran tog så fram i den egna verkstaden en prototyp som sedan kom att bli ”Brygg 52”. Mats med ett förflutet inom Brygg branschen visste vad som var viktigt ur ett kundperspektiv.

VÅR VISION
Vår övertygelse är att ”alla kan brygga öl – det ska vara enkelt och lustfyllt”. Vi är ett litet företag som värdesätter den personliga kontakten till våra kunder. Därför jobbar vi ständigt med att ta fram nya idéer och förbättra befintliga produkter – allt för att våra kunder ska få ut så mycket glädje som möjligt.

VAD VI ERBJUDER
- Automatiserat bryggverk Brygg 52
- Instruktionsmanualer på svenska
- Personlig service och teknisk support
- Utbildning i ölbryggning med Brygg 52.

Address: Smörhålan 17, 261 91 Landskrona
Phone: +46701888030
City: Landskrona
Zip Code: 261 91


Comment on this business

to add Säby Brygghus AB map to your website;