facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Säffle Vårdcentral

Address: Säffle
City: Säffle


Similar places near
Vårdcentralen Värmlands Nysäter Vårdcentralen Värmlands Nysäter 19 km Fantastiskt bra service, snabbt, effektivt och mycket trovärdigt. Tack för att Ni fin...
Reviews
Helt uselt. Skitdåligt bemötande av doktor och satt å småskrattade när man berättade om sina problem, kunde knappt svenska och kunde ej föra en konversation. Aldrig igen !!!
Absolut inte. För ca ett halvår sedan sökte jag vård pga fysiska komplikationer, då blev jag nekad hjälp trotts att jag var listad där personen jag då pratade med tyckte det var onödigt och att doktorn ändå inte skulle göra något åt det. Jag listade då om mig till en annan vårdcentral och fick hjälp med mina komplikationer på en gång. Idag ringde jag åter igen pga besvär jag har då jag för tillfället är närmare denna vårdcentral än den jag är listad på, blev åter igen nekad vård trotts att jag har rätt till vård enligt patientlagen, även om jag inte är skriven där. Rekommenderar ej. Sök vård på någon annan Mottagning istället där du kan få den hjälp du behöver. Slösa inte din tid på denna vårdcentral.
Det är en vårdcentral, heter det iallafall.. - Vanvårdcentral.. Med aktiv dödshjälp som specialitet.. Vore bättre benämning..! Men jag har lurat döden flera gånger nu, genom & hålla mej därifrån!!! TACK K-stad och all ambulanspersonal för att ni finns!
så oseriösa och låter som om dom inte vill vara där. värsta kundservice som jag fått. det är alltid så med vården i Säffle. Tycker synd om dig om du är sjuk.
Bra bemötande bra läkare
Det finns mer Veterinärer än Läkare i denna Hålan.. Säffle
Mycket trevliga sköterskor, fastän det är bråda vaccintionstider
Katastrofalt. Bryter mot patientvård lagen!! Tro inte ni kan få hjälp här
Jätte bra ,riktigt stor och fint
Vore ju bra om man kan få prata med någon .jävla dret
Comment on this business

to add Säffle Vårdcentral map to your website;