facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sägnernas Hus

Sägnernas Hus

About

Dans- och nöjescenter i Sandhem, utanför Mullsjö.

Story

Till nästan alla de kända dansbanden kommer det att dansas varje fredag under ca 20 veckor , med start den 27 april.
Vi kommer även att ha pubkvällar på onsdagarna i juli och augusti. I vår unika lagårdspub.



"Obs 0736990902 för mer info.Semesterboende: ett flertal mysiga stugor för uthyrning.Möt våra förfäders väsen i vårt unika Folktromuseum.Öppet för bokning.Upplev vår julmarknad i november.12-13 samt 18-19-20. Kl 10 till 16. Med ett 50tal utställare.Träffa riddare på vår medltidsmarknad i juni.Dansa på Sveriges skönaste mytomspunna dansbana.Lyssna till musik i olika former.Smaka på vår vällagad mat och vårt goda fikabröd."
Address: Svenstorp sörgården, 56594 Sandhem
Phone: 0515-760026
City: Sandhem
Zip Code: 56594


Reviews
Så otroligt fint ställe. Gott om yta att dansa på bra ljud och trevliga entré värdar.Rum: 5/5
Bra utrymme för husbil Mysig miljö trevlig personal, bra dansgolv
Väldigt märkligt ställe men lite häftigt ändå att se vad man trodde på förr
Trevligt ställe att dansa på
Fantastikt ställe! Trevligt, mysigt och med ställplatser även för husvagnar. Bra dansgolv och missa inte utställningen om olika sägner!
Besökte vintertid och sov i stugan Ängslyckan. Otroligt smidigt och mycket trevliga ägare! Vi besökte tyvärr aldrig resten av gården eftersom vi hade andra ärenden i Habo vilket var synd då stället verkar toppen och en riktig idyll! Stugan var varm och mysig, fräscht badrum och städat. Bakom stugan låg en kohage med naturen och en liten bäck precis inpå husknuten. Rekomenderas att ta med egna sängkläder om man är lite kräsen. Det enda vi kanske saknade var någon typ av brädspel eller korlek. Mået vara sagolikt på sommaren. 5av5 :
Vilket place! Guidad visning av superengagerad och positiv ägare! Danskvällar, liveband, julmarknad, folklivsmuseum, pub, restaurang, snart en villavagnspark för de som vill köpa och koppla av i eget hus......., vandringsleder, svampskogar, bärskogar..... Vilka möjligheter! Jag var där en bister vinterdag. Hit ska jag igen när det blir liiiite varmare! Hade inte en aning att allt detta fanns så nära Hjo, där jag bor!!!! Yippee!
Kan varmt rekommendera detta ställe om man är I trakterna eller har vägarna förbi. Detta är en del av vår historia som är väl värd att bevara.
Ett fantastisk dansställen som vi varit många ggr. för Corona. Vi vill kommer tillbaka flera ggr.
Varit där både på riddarspel, julmarknad och övriga ting dom ordnat och har varit lite trevligt och mysigt varje gång
Comment on this business

to add Sägnernas Hus map to your website;