facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ås Härads Fastigheter

Ås Härads Fastigheter

About

Ås Härads Fastigheter är ett lokalt fastighetsbolag som äger och förvaltar hyreshus och kommersiella fastigheter i centrala Borås.

Story

Ås Härads Fastigheter äger och förvaltar hyreshus och kommersiella fastigheter i Borås. Vi förvaltar ca 21 000 kvm bestående av 164 hyreslägenheter och ett antal lager- , kontor- och verksamhetslokaler.
Ås Härads Fastigheter är också verksamma inom nyproduktion av bostäder.

Address: Box 1136, 501 11 Borås
Phone: 033-129 129
City: Borås
Zip Code: 501 11



related searches: Ås härads fastigheter age, Ås Härads Borås, Ab Bostäder, Hemnet Borås, Larssons Fastigheter, 44 Borås, Willhem Borås, Kvalster Borås
Similar places near
RH:s i Borås AB RH:s i Borås AB 3 km Hyres lgh i Borås området
Söderkullagatan 64-66 Svärdfästet Borås Stad Söderkullagatan 64-66 Svärdfästet Borås Stad... 3 km Dagens lunch serveras, kaffe ingår i priset. Bra mat lagas av storkök.
Reviews
Tyvärr har jag ingen bra erfarenhet av att ha åshärads som hyresvärd. Det tog nio månader för dem att fixa extranycklar till lägenheten trots att jag sa till gång på gång. Lägenhetens ventilation var otillräcklig och där blev massor av mögel överallt. Det tog tid innan någon kom och kollade. Jag var konstant sjuk och fick kasta alla mina möbler när jag flyttade för möglet hade satt sig i dem. Jag hade önskat snabbare hjälp och bättre hantering.
Har aldrig varit med om en bättre hyresvärd. Ägaren är fantastisk och väldigt mån om sina hyresgäster och efter en felanmälan av en sak i lägenheten som var långt ifrån akut dök de trevliga fastighetsskötarna upp efter tio minuter och ordnade problemet direkt. Jag brukar aldrig recensera på nätet men i detta fall valde jag att göra det då dom hade förtjänat än mer stjärnor än fem av mig.
Comment on this business

to add Ås Härads Fastigheter map to your website;