facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Säker kompetens

Säker kompetens

About

Genom våra utbildningar och konsulttjänster skapar vi trygga medarbetare och säkra arbetsplatser. Vi gör er redo att möta verkligheten!

Story

Säker kompetens skapar trygga medarbetare och säkra organisationer genom att tillhandahålla kvalitativa säkerhetsutbildningar.

Våra ledord är kompetens, professionalism, engagemang och ödmjukhet.

Vårt mål är att personalen ska vara säker och känna sig trygg. Att satsa på medarbetarnas kompetens är en investering för framtiden.

Vi använder oss av erfarna utbildningskonsulter som är specialister inom sina respektive områden och har förmågan att på ett mycket pedagogiskt tillvägagångssätt höja kompetensen i just din organisation.

Säker kompetens - vi utbildar din personal inom säkerhet!



"Säker Kompetens är ett utbildningsföretag inom säkerhet, som drivs av en stark vilja att skapa ett tryggare samhälle. Vi bistår organisationer med skräddarsydda utbildningar anpassade efter verksamhetens behov.Säker Kompetens strävar efter att bli det självklara valet för kompetensutveckling och en långsiktig partner inom trygghet och säkerhet. Vi har höga krav och ett sinne för detaljer, vilket gör oss till en uppskattad samarbetspartner.Våra värdeord är: professionalism, ödmjukhet och engagemang."
Address: Hantverkaregatan 3, 26263 Ängelholm
Phone: 0703645060
City: Ängelholm
Zip Code: 26263


Similar places near
Fire & safety Sweden AB Fire & safety Sweden AB 261 meter Vi är ett företag som håller på med utbildning inom brandskydd & Säkerhet, vi jobbar ...
Trafikverksskolan Trafikverksskolan 744 meter En riktigt kompetent skola i verklig järnvägsmiljö, ligger skönt mellan Ängelholms st...
Utveckling Lärande Engelholm Utveckling Lärande Engelholm 881 meter En plats för inspiration och spridning inom Utveckling och Lärande, LOF Engelholm.
Harmony Shiatsu Center Harmony Shiatsu Center 903 meter Shiatsu - Japansk Energimassage
Folketshus I Ägh Folketshus I Ägh 1 km Mycket bra lokaler!
Södra Utmarkens RO Södra Utmarkens RO 2 km Söker lärare, men ger ej svar på ansökander.
Seaside Stables - Pernilla Josefsson Seaside Stables - Pernilla Josefsson 4 km Seaside Stables drivs av mig - Pernilla Josefson och min sambo Peo Allard. Utb/tävlin...
Trädgårdsakademin Trädgårdsakademin 5 km Kunskap och inspiration - trädgårdsutbildning på distans Besök gärna vår hemsida: ww...
Vantinge Horsecamp Vantinge Horsecamp 9 km Vantinge Horsecamp - en träningsanläggning för dig och din häst
Comment on this business

to add Säker kompetens map to your website;