facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sälens Vårdcentral

Address: Centrumhuset, Sälen
City: Sälen



related searches: Malung-Sälen vårdcentral, Lima vårdcentral, Stöten läkare, Närmaste sjukhus Sälen, Läkarmottagning Hundfjället, Morskan Sälen, Läkare Kläppen, Mora lasarett
Reviews
Fantastiskt fint bemötande när sonen bröt handleden; person-centrerat och omhändertagande både av läkare och gipsningspersonal. Proffsiga och kunniga. Särskilt tack till Micha för fint bemötande!
Skadade tummen i backen och åkte till Sälens Vårdcentral. De hade drop-in och jag fick hjälp väldigt snabbt. Var där i drygt två timmar men det är ju att räkna med då det är drop-in OCH då jag både fick träffa läkare samt röntgas med svar direkt. Mycket trevlig och kunnig personal!!
Toppen trevlig och kunnig personal, bra omhändertagande. Jag blev snabbt omhändertagen och behandlad. Gubben som varit och lekt på en snöskoter, och glömde bort att det var länge sedan han var 20.
Jag fick knät skada när jag åkte skidor och nästa dag kom jag hos Sälens vårdcentralen.Träfade läkare,röntgade knät och fick svar, allt inom en timme. Bästa vårdcentralen.
Sexåriga dottern hade ramlat i slalombacken. Proffsigt bemötande och mutade dottern med två godisklubbor så var det snabbt avklarat med röntgen och gips. Stort TACK!
Toppen bemötande, röntgen, bedövning, dra rätt och gipsnng på 1,5 timme. Ingen stress här inte. God Jul till er.
Väldigt trevligt bemötande
Bästa och proffsigaste vårdcentralen jag någonsin har varit på. Undersökning, röntgen och samtal med duktiga och supertrevliga dr Louise, gjorde att jag kände mig väldigt trygg och glad trots min smärta. Vårdcentralerna i Malmö borde lära sig av Er.
Mycket vänlig och professionell service. Bästa service för en resande 2-åring.
Fantastiskt mottagande, trevlig och kompetent personal och snabb service. Axeln tillbaka på plats inkl. röntgen före och efter under en timme. Så tacksam.
Comment on this business

to add Sälens Vårdcentral map to your website;