facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SÅMA AB

SÅMA AB

About

Störst i Uppsala på mopedbilar! Vi kan motor, skog och trädgård. Upplands ledande leverantör av skog och trädgårdsprodukter med egen serviceverkstad för din trygghet. I vårat sortiment hittar du även reservdelar, ATV, mopedbilar m.m.

Story

Välkommen till SÅMA!

Hos oss får du ett stort engagemang och bred kompetens. För att du skall lyckas med ditt trädgårds- eller skogsarbete erbjuder vi dig ett brett och djupt sortiment som håller absolut högsta kvalitet.

Hos oss får du alltid din maskin eller redskap monterad. Behöver du tillbehör eller reservdelar har vi det mesta på hyllan.

För oss är det viktigt att alltid ge dig som kund garantier på att du får en kvalitetsprodukt som fungerar och uppfyller dina krav. Vi vill att du som kund ska känna den trygghet det är att besöka oss- när du kräver service, kunnande och kvalitet-och det får du genom oss.

Välkommen till SÅMA!
Din butik inom Skog & Trädgård



"Återförsäljare av BRP - Can-am, Sea-doo och Aixam mopedbilarSortiment av begagnade fordon som tex Person/Transportbilar, Powersportfordon, ATV och SSV, Vattenskotrar, MC, snöskoter, Husbil, HusvagnVi byter eller köper in de flest typer av fordonVi erbjuder även ett brett och djupt sortiment av maskiner och reservdelar inom Skog och Trädgård som håller absolut högsta kvalitet med varumärken som Husqvarna, Stihl, Stiga, Wolf Garten, Wessex, BroncoHos oss får du alltid din maskin eller redskap monterad. Behöver du tillbehör eller reservdelar har vi det mesta på hyllan."
Address: Bolandsgatan 18, 751 03 Uppsala
Phone: 018653060
City: Uppsala
Zip Code: 751 03


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Traktor Nord AB, Robotgräsklippare, Biltema Uppsala
Similar places near
Sälj Er Bil i Uppsala AB Sälj Er Bil i Uppsala AB 2 km Trevliga och hjälpsamma säljare. Nöjd med min affär. Vinterdäcken var i sämre skick ä...
S:t Olof Bil S:t Olof Bil 2 km Jättetrevlig säljare, tillmötesgående och serviceminded, lika så verkstadspersonalen,...
Lexus Uppsala Lexus Uppsala 3 km Förstklassigt bilföretag!
Finare Bil Uppsala Finare Bil Uppsala 5 km Professionell och serviceinriktad personal. Vänliga och effektiva med konkurrenskraft...
DrCars AB DrCars AB 5 km DrCars AB erbjuder alltid leveransklara bilar till förmånliga priser. Hos oss får d...
Traktor Nord AB Traktor Nord AB 11 km Duktiga mekaniker samt kunniga säljare av både maskiner och reservdelar. Här får man ...
Reviews
Kanon butik. Proffsig och trevlig personal. Köpte min bil där och märkte efter några dagar att diselvärmaren inte fungerade. Det fixade dom direkt utan några som helst problem. En av dom bättre upplevelser jag haft vid bilköp
Mycket trevlig säljare snabbt affär rekommenderar
Jag rekommenderar absolut inte detta företag. Jag har köpt en Can-Am Spider från dem, innan leverans skulle den vara nyservad, vilket den absolut inte var. Samt att den skakar och skramlar. När jag senare lämnat in på deras verkstad, har absolut ingenting gjorts! Detta företag förtjänar absolut inte att vara auktoriserad Can-Am återförsäljare!
Bedrövligt att inte svara i telefon! Hur svårt ska det vara. Annars okej
Förstörde min Vattenskoter totalt och nästan mitt litiumbatteri och pajade min trailer efter service. Fick min motor bytt på garanti och upptäckte sedan att de ej haft rostfria skruvar och inte heller fettat min impreller. Det kostade mig nästan 15.000 att åtgärda och hade tur att skotern klarade sig med endast det. Ringde för att berätta om detta, då var ej rätt person på plats men den skulle ringa upp. Blev aldrig uppringd. 0/5 Åk. Inte. Hit.
Bra hantering av reklamation utanför garantitiden.
Tyvärr inte godkänt när min far lämnade in sin åskskadade robotklippare. Första budet var att slingan skulle bytas efter att den funkat i deras korta provslinga. Betalade 900kr för felsökning och 1600kr för nytt installationskit. Innan vi bytte mätte vi upp att gamla slingan verkade vara hel, men bytte slingan utan framgång. Efter telefonsamtal lämnades klippare och station in igen. När den skulle hämtas sa de att den gick bra i provslingan. De hade inte gjort någon annan felsökning och ville ha 600kr till. De kunde tänka sig byta alla kretskort alternativt sälja en ny klippare. Efter egen felsökning via Google så beställde vi och bytte själva kretskortet till laddstation och nu fungerar klipparen. Hade förväntat mig en bättre felsökning/problemlösning av firman.
Alltid lika trevliga och hjälpsamma! Tack!
Köpte en Husqvarna Automower 450x med installation i mitten av förra sommaren. Installationen gick supersmidigt. Har en stor tomt så det uträknade 800 m kabel blev till nästan 1500 m vid installation, men fick ett bra pris på det som låg över. Klippningen gick utmärkt trots högt gräs och ganska mycket större yta än vad klipparen ska klara, ca 6000-7000 m2 mot det 5000 som Husqvarna säger. Priset visade sig bli bättre än det billigaste på prisjakt! Fick också många bra tips från installatören. Rekommenderas!
Köpte en Volvo här för några år sen. Fick reda på att den var import och att det var en godvän till ägaren som haft bilen osv. Men de man missade att informera mig om va den detaljen att bilen varit krockad och skrotad i usa. Detta kom upp när jag skulle sälja bilen till en seriös firma som kollade upp allt på bilen.
Comment on this business

Directions to SÅMA AB with public transportation


Uppsala Rapsgatan norra 30 meters
Rapsgatan norra (Uppsala) 30 meters
11
Hanselligatan (Uppsala) 200 meters
1
7
Uppsala Hanselligatan 200 meters
Bolandsgatan (Uppsala) 230 meters
1
804

to add SÅMA AB map to your website;