facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sängjätten

About

På Sängjätten hittar du ett stort utbud av prisvärda sängar och tillbehör av hög kvalitet. Våra professionella säng- & sömnrådgivare hjälper dig att prova ut rätt säng för just dig.

Address: Norra Backagatan 7b, 781 70 Borlänge (commune)
Phone: 0243-31 51 60
City: Borlänge
Zip Code: 781 70


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 10:00 - 18:00


related searches: KungSängen, Säng billigt, Säng IKEA, Mio sängar, Säng 120, Sängjätten Lund, Köp säng, Köpa säng IKEA
Similar places near
Östbergs Säng & Möbelhus Östbergs Säng & Möbelhus 2 km Fina Östbergs möbler. Stilren leverantör av klassiska möbler.
Reviews
Väldigt bra service, detta är fd. Sängjätten som egentligen bara har bytt namn. Samma personal och märken som tidigare. Proffsig personal som hjälpte oss utan att vara för säljande, lyssnade på våra behov och vår budget och plockade ihop ett sängalternativ som passade oss perfekt och inom ett rimligt pris!
Mycket trevlig, hjälpsam och kunnig butikspersonal som gav oss professionell hjälp och goda råd. Det hela slutade med att vi beställde en ny säng inklusive alla tillbehör. Nu har vi sovit i våran säng i 1 månad och aldrig sovit så gott som nu. Rekommenderas starkt!!
Hej! Vill bara berömma butiken för mycket bra service. Vi köpte en tempursäng, och den kom innom två veckor, fick lite träningsväk som än kan få i början. Idag var jag in tillbaka och sa att jag har fått så ont i huvudet och nacken,, Han rekommenderar en temperatur kudde ,, såå skön, hoppas den blir bra nu.. Ni är en mycket bra butik. Mvh Kerstin Ruuska
Otydliga med information på gränsen till bluff. Sålde en säng med orden slå till nu i morgon är rean över pågår fortfarande en vecka senare, måste betala handpenning och på frågan om man kan ångra sig så var svaret "inga problem". Glömde dock bort att berätta att de behåller 20% av handpenning om man ångrar köpet! #bluff
Tog lång tid att få säng, när den väl kom så saknades det skruvar till så var tvungen att åka och köpa. Hålen där man ska sätta träplugg var för djupa så att det inte funkade att sätta i. Skicket var helt okej, men för att ha väntat så länge tycker jag att man borde få en bra säng som saknar fel.
Fick väldigt bra hjälp från den trevliga personalen. Fick t.o.m. en lektion om sängar och vad jag ska tänka på när jag letar efter en säng som passar mig. Personalen kändes väldigt engagerad, i.a.f. den som hjälpte mig.
Vi besökte butik i Borlänge igår, efter tre minuter lämnade vi butiken då vi inte sett skymten av en enda personal, eller annan kund heller för den delen.
Riktigt tråkig butik!!! Och personal som är för på och lång väntetid!! Kommer aldrig att gå dit igen och kan inte heller rekommendera denna butik.
Fick bra hjälp med att hitta en säng som passar min rygg. Har emellanåt problem med smärta men sover mycket bättre nu.
Mycket trevlig och kompetent personal som erbjuder personlig service i hög klass. Rekommenderas starkt!
Comment on this business

to add Sängjätten map to your website;