facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sônnaápå - på sydsidan

Sônnaápå - på sydsidan

About

Kvarterskrogen med själ & hjärta
Öppet de flesta dagar året runt

trubadur kl20.00 VARJE fredag
sep-maj: dagens lunch 95kr (mån-fre 11.30-15.00)

Story

Vi vill skapa den genuina & avslappnade mötesplatsen i Kungshamn vi alla drömmer om med höstens vassaste mest personliga service med skinn på näsan. Vi spelar musik men så där lagom högt så det inte överröstar allt men fortfarande bidrar till en fantastisk stämning!

Impressum

Systrarna: Therese och Elin

Products

Vår meny är dedikerad till fisk, skaldjur och svenska grill traditioner med största möjliga passion för vad vi gör med stor yrkesstolthet.

Address: Bäckevikstorget 3a, 45631 Kungshamn
Phone: 0723-88 68 60
es.nadisdysap@ofni
City: Kungshamn
Zip Code: 45631


Opening Hours

Monday: 11:30 - 15:00


related searches: Sônnaápå på sydsidan kungshamn age, Sorella Kungshamn, Kungshamn uteliv, Matställen Kungshamn, Skaldjur Kungshamn, Visit Kungshamn, Köpa Skaldjur Kungshamn, Räkor Kungshamn
Reviews
Såå himla trevlig och välmående personal både i serveringen och i köket! Go stämning. Otroligt god mat! Mysig inredning! Rödingen tipsade kyparen om, den tipsar jag också om. Wow!
Jätte bra mat- lagom mycket! Bra service. Kan varmt rekommendera och kommer att besöka restaurangen igen.
Mysigt ställe med härlig personal. Inga överdrivna priser och nachotallriken med tillhörande dippsåser var helt okej!
Bra smak, men lite mat fär att vara en lunch.
Ok restaurang. Frugan tog en röding och jag tog en räkmacka. 229 respektive 200 spänn. Vi hade verkligen sett fram emot att äta här och vi va hungriga. Väldigt små portioner. När man trots allt betalar så mycket pengar kan man förvänta sig att bli någorlunda mätt. Fick gå till ICA och handla lite bananer och bullar.
Otrevligt bemötande. Min man gick och satte sig i den nästan tomma uteserveringen då han behövde sätta sig. Detta räckte för att irritera servitören trots att jag stod kvar och inväntade honom. Därefter blev vi nochalerad och han prioriterade andra kunder som kommit senare. Detta tyder på omoget beteende. Vi gick!!! Vill ni ändå besöka denna restaurang såra inte servitören om ni vill testa maten.
Mycket goda hamburgare och perfekt uteservering när solen börjar sjunka. Bra service och goda öl! Reviderar mitt betyg från första besöket och sänker med en stjärna p.g.r av lite grinigt bemötande i entrén. Tog sig efterhand men inledningen var inte bra..
Fint läge och trevlig personal! Mysigt med trubadur. Hamburgarna var goda, men för en burgare över 150 räknar jag med bröd som inte är det man köper på hemköp... dippen smakade ingenting. Hemmagjort hamburgerbröd och altanvärmare hade gett ett högre betyg
Stänger köket kl 20.30, vi kom 20.36, 6 personer. Fick till svar vi har stängt köket, men öppet längre i morgon! Ok skall vi vänta med och äta tills imorgon då!!! Dåligt. Nu när det är underbara varma kvällar. Gick till Marina Steakhouse där fick vi mat. Dom välkomnade oss öppet till 22.00 i alla fall.
Mycket trevligt ställe! Hövlig och lättsam personal. Drack lite drinkar, öl och åt lite småplock och det var väldigt mysigt! Plus för fräscha toaletter
Comment on this business

to add Sônnaápå - på sydsidan map to your website;