facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Säröhus

Säröhus

About

Säröhus är beläget 20 minuter söder om Göteborg. Här kan du boka konferens, hotellogi eller boendepaket. Varmt Välkomna!

Story

Säröhus är ett hotell som ligger vid kusten 20 minuter söder om Göteborg. Hotellet erbjuder konferens och privatpaket samt sommarboende.

Address: Säröhusvägen 12, 429 43 Särö Särö
Phone: 031-936090
City: Särö
Zip Code: 429 43 Särö



related searches: säröhus hotel conference & spa, särö värdshus
Reviews
Fint och bra service. God mat! Väldigt fina omgivningar för t.ex. promenader. Betyget dras ned lite pga ofärdiga renoveringar av tak mm, som ser ut att ha hållit på ganska lång tid.
Gammalt trevligt hotell som ligger inbäddad i en fantastisk natur av klippor och hav. God mat och en trevlig spa-avdelning.
Jag tycker att det är en fantastisk konferens anläggning vacker avkopplande med ett läge som man knappt trodde fanns. God mat, trevlig personal som ser till att allt flyter på med ett sånt lugn... Tackar för det tredje året i rad..
Underbart kunglig inredning Jättegoa sängar! Sov som en stock. Rummet gjorde att man kände sig hemmastadd med soffa och fåtölj. God frukost. Spat var mysigt, men, saknade dock några tunnor att hoppa i på utsidan, annars jättebra!
Trevlig plats och väldigt fin mat.
Härligt ställe. Bra mat ! Trevligt spa. Behöver mer renovering men helt ok och verkar löpande renoveras
Mediokert spa med en för kall bastu. 75°C.
Comment on this business

to add Säröhus map to your website;