facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Säröledens Familjeläkare

Address: Kungsporten 5 B, 427 50 Billdal
Phone: 031- 67 22 60
City: Billdal
Zip Code: 427 50



related searches: Nötkärnan askim vårdcentral, Sisjön vårdcentral, Kållered vårdcentral, Särö vårdcentral, 1177 region Halland, Capio Hovås, Nötkärnan Masthugget, Capio Vårdcentral covidvaccin
Reviews
Blev fantastiskt bemött av en läkare som var otroligt förstående och som verkligen lyssnade på vad jag hade att säga och även förklarade allt väldigt pedagogiskt. Mycket förstående och lugnande. Även sjuksköterskan var otroligt proffsig och trevlig. Gick hem med en jättebra känsla och kunde inte haft en bättre upplevelse. Så otroligt värdefullt att det finns vårdpersonal som denna! Blir knappast jobbigt med läkarbesök om läkare och sjuksköterskor är såhär bra.
Proffsig vårdcentral. God hjälp där de anställda tar sig tid att lyssna på patienterna. Information kommer ut snabbt när något behöver informeras. Viss väntetid vid besök är tyvärr en del av ett besök då vårdcentralen är populär, men läkare och sköterskor prioriterar de patienter som är knutna till vårdcentralen.
Tack snälla för att ni förnyade mitt recept så enkelt!
Blev hänvisade via KRY.se för provtagning på denna mottagning. Fick remiss att skriva ut och adress till mottagningen. Väl där blev vi nekade provtagningen av en ytterst otrevlig sjuksköterska som konstaterade att "vi administrerar inte provtagningar åt KRY". Ringde KRY som berättade att de inte har rätt att neka provtagningen och att de tydligen haft problem med detta förut. Vårdcentraler har inte rätt att neka eller göra skillnad på egna patienter kontra de som remitteras från nätläkare. Imorgon går vi för provtagning på annan mottagning som förhoppningsvis uppvisar ett bättre mottagande. Om bara sjukvården hade fungerat på ett tillfredställande sätt så hade man inte behövt vända sig till läkare online.
Världsklass! Så professionella, tar sig tid att lyssna och ägnar tid åt patienten. Man känner sig omhändertagen och faktikskt lämnar vårdecentralen med en bra känsla. Önskar att alla vårdecentraler kunde vara likadana. Emil och övrig personal är verkligen att rekommendera!!
En mottagning med mkt kunnig och trevlig personal, säkert, lugnt och tryggt. Ett bemötande i högsta klass. Jag är mycket tacksam och nöjd.
Ruskigt effektiva, proffsiga och trevliga.
Bästa personalen! Fick hjälp på stört, när olyckan varit framme.
Den bästa vårdcentralen som jag har vart på, bra bemötande både där och på telefon. Bra drop in dock lite lång väntan men barn drop in är helt fantastisk.
Har aldrig någonsin fått ett så dåligt bemötande
Comment on this business

Directions to Säröledens Familjeläkare with public transportation


Bolsheden 220 meters
X3

to add Säröledens Familjeläkare map to your website;