facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for S:t Arild Golfklubb

S:t Arild Golfklubb

About

S:t Arild Golfklubb

Story

S:t Arild Golfklubb har ett fantastiskt läge i nordvästra Skåne inte långt från de välkända semesterorterna Viken, Mölle, Skäret och Arild. Trakten vimlar av förströelsemöjligheter och attraktioner såsom badställen, havsfiske, promenadstråk på Kullaberg, slott med vackra parker, keramiska industrier, kyrkor samt åtskilliga gallerier och restauranger. S:t Arilds vackra 18-hålsbana bjuder på många trädholmar, skogsdungar och idylliska småsjöar, vilka utgör naturliga hinder. Banan är öppen så gott som hela året. Här finns också en 9-håls korthålsbana, drivingrange, en mycket välsorterad shop med uthyrning av klubbor, vagnar och golfbilar samt en restaurang med omtyckt kök.

Address: Golfvägen 48, 263 72 Skäret, Skåne Län, Sweden
Phone: 46042346860
City: Skäret
Zip Code: 263 72


Similar places near
S:t Arild GK S:t Arild GK 0 meter Fantastisk driving-range, mycket väl vårdade fairways och greener.
Reviews
Det var lite tidigt på säsongen att spela, greener var inte klara för spelet. Vi tyckte om layouten på banan. Annars var det absolut roligt att spela, vi har varit tidigare och tycker om banan.
Härlig bana i fint skick. Trevlig personal i shop och restaurang.
Fin 18 håls bana + 9 korthålsbana, god mat i restaurangen, shop med det väsentliga och lite till, 2 nybyggda padelbanor. Kommer definitivt tillbaka inom kort!
Trevlig kortbana med fina greener och till ett rimligt pris. Stärkande att man som nybörjare lyckades göra några "par" och även nära Hole in one på hål 3 se bild. Visserligen från 81 meter men ändå. Mycket trevligt bemötande i shoppen dessutom. Får komma tillbaka till stora banan när vi blivit lite säkrare.
Tidig start, 08.00, bästa tänkbara förhållande, väldigt välskött, svår men vacker bana. Trevlig personal i shop och restaurang. En klubb som levererar, helt i min smak. Korven i kiosken var supergod och bra metod att man själv lägger i till nästa boll. Ett plus att klubbchefen körde ute på banan å kolla så att vi hade en fin rond. Gemytligt, trevligt och seriöst najs. Min hemmaklubb, Rya GK, har en del å lära här i vad gäller kundfokus. Läängtar till nästa rond på S:t Arild‍‍‍
Bra ställplatser med kanske för mycket myror... Suverän bana
Mycket trevlig bana
Trevlig bana i gott skick.
Trevlig miljö och trevligt folk
Mycket god och prisvärd lunch. Mycket trevlig personal. Rekommenderas varmt.
Comment on this business

to add S:t Arild Golfklubb map to your website;