facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Säter grillen

Säter grillen
Address: salutorget, 783 30 Säter
Phone: 022550168
City: Säter
Zip Code: 783 30



related searches:
Similar places near
Pizzeria MILANO Säter Pizzeria MILANO Säter 62 meter Beställde chicken bits med ris får med pommes, beställde även en Amigo som innehåller...
Gustafs resturang & pizzeria Gustafs resturang & pizzeria 11 km Fantastisk lunchrestaurang! Underbar service och bemötande, mycket och vällagad mat, ...
Reviews
Jag brukar inte skriva negativa recensioner men detta var under all kritik. Köttbullar utan brunsås som inte smakade köttbullar och potatismos med knallgul färg som smakade unket och artificiellt. Tråkigt!
Otroligt trevlig personal och fantastiskt bra mat!Mat: 5/5
Tog en Mexicana med extra Jalapenos och vitlökssås. Var mycket god. Återvänder gärna.
God kebab med bröd, God sås, stort utbud av veganskt tydligen.
230 kronor för lunch 2 pizza och dricka. Och gratis vatten. Bra pris. Ganska god pizza.
Recenserar sällan företag, matställen etc. Men vi kommer iaf sluta köpa här. Denna bedömning nu gäller inte all mat de gör, så kan vara missvisande från min sida men bedöms ändock från mina nyliga upplevelser. De 4-5 senaste gångerna så var det antingen: varit för lite pålägg, saknats pålägg, varit bränt eller på annat sätt dåligt, ex soggiga/fettiga pommes pommes som legat under det som blivit stekt. Lägg till två prisökningar under 2022 dock är det mer naturligt nu under rådande omständigheter, men då ska de inte förstöra maten. Har på plats fått kontrollera maten innan hemgång, och påpekat saker. Liksom inte vårt jobb att kolla så att restaurangerna sköter sig och ger det man betalar för : Gör om, gör rätt
Så otrevlig och sur människa som tog emot beställningen korv med bröd. Inget leende, noll charm, tror du ska fundera på att sluta och skaffa ett annat jobb! Ett leende kostar inte pengar!
Bästa kebaben vi ätit! Och SÅ trevlig personal! Vi stannar alltid till här på vår väg mot stugan och har aldrig blivit besvikna. Kan varmt rekommenderas.
Sätergrillen levererar alltid! God mat gjord på fina råvaror. Perfekt att stanna till och du vill äta nåt gott. Stor variation på menyn. Trevlig personal. Rekommenderas!
Månadens blomma från kommunen till grillen för 12 år i Säter! Ägaren ska vara stolt! Jobbar varenda dag, all heder till honom!
Comment on this business

to add Säter grillen map to your website;