facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Säters Camping

Address: Säter
City: Säter


Similar places near
Säters Camping Säters Camping 199 meter Kom bara hit för att käka och burgaren var en klar 5/5, verkligen supergod. Jättetrev...
Reviews
Har endast ätit på restaurangen. Det är Säters bästa resturang. Allt är så gott och fräscht! Läget är mysigt inuti och vacker utsikt om man tittar ut mot sjön. Går även att sitta utomhus vid bra väder i vackert läge mot sjön. Promenadmöjligheter: Finns fina promenadmöjligheter. Tex in till centrum, runt hela sjön om man orkar gå/cykla. Eller massa stigar i skogen ovanför campingen.
En av dom bästa campingar. Ägarna är toppentrevliga och platserna ligger fint nära sjön. Rent och snyggt i servicehusen. Tänkte stanna 1 natt men det blev 3. Gång / cykelavstånt in till centrum där det mesta finns. Kan tipsa om ett besök på Säters mentalsjukhus museum och Säterdalens folkpark. Vi kommer definitivt återkomma hit fler gånger.
En jättemysig camping med rent och fräscht servicehus och närhet till både sjö och natur. Dessutom med väldigt trevliga ägare! Hit kommer vi tillbaka!
Kom bara hit för att käka och burgaren var en klar 5/5, verkligen supergod. Jättetrevlig och personlig service, utsikten över sjön från uteserveringen är jättefin, men det är också supermysigt inne på restaurangen. Rekommenderas 100% Mat och dryck: Fivecstars
Mysig och trevlig camping. Plats vid vattnet. Fräscha toaletter och servicehus. Personalen vet vad service är....
Fantastisk plats, enastående värdskap, barnvänligt, rent å snyggt. Rekommenderar det %Rum: 5/5
God service och väldigt vacker plats att campa på.Tjänst: 5/5
En fin och mysig camping. Allt är fräscht och nyrenoverat. Trevlig och hjälpsam campingvärd.Rum: 5/5
Fin camping och otroligt trevliga ägareTjänst: 5/5
Natur och bra camping. Närheten till sjön.Plats: 4/5
Comment on this business

to add Säters Camping map to your website;