facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Säters Golvtjänst AB

Säters Golvtjänst AB

About

Vi är en golventreprenad med lång erfarenhet inom golvläggning, golvslipning och behandling.Vi hjälper dig med ditt badrum.Ring oss för kostnadsfri offert.



"Vi är ett golventreprenadföretag i Dalarna med lång och gedigen erfarenhet av golvbranschen. Vi utför golvslipning på de flesta typer av trägolv såsom ekparkett, furugolv, gran, bok, björk och lärk. Våra golvläggare lägger trä, plast samt textilgolv efter dina mått. Vi utför även reparationer samt ytbehandlingar."
Address: Kristinegatan 1B, 78330 Säter
Phone: 022552727
City: Säter
Zip Code: 78330



related searches:
Similar places near
Åkessons bygg och montage i Säter AB Åkessons bygg och montage i Säter AB 721 meter Byggfirma som utgår från Säter i Dalarna. Utför det mesta inom bygg; från renovering ...
Reviews
Punktliga, noggranna och professionella. Avtalade jobbet via mail, de hade ordning på sina grejer, allt var dammfritt och resultatet efter hårdvaxoljning blev bra. Snackade med grannen som anlitat dem tidigare, och de hade samma erfarenhet.
Jag är väldigt nöjd med tjänster av Säters Golvtjänst AB. Ska rekommendera till våra vänner som ska slippa golvet snart!
Comment on this business

to add Säters Golvtjänst AB map to your website;