facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sätila Camping

Address: Lygnevi Vägen, 511 69 Sätila
City: Sätila
Zip Code: 511 69



related searches: Sätila camping sätila location
Reviews
Svår att bedöma , då det inte inte spelar i samma liga som många campingar. Men trevligt bemötande av personal. Nära till den fina stranden. Men på baksidan är en å och mkt lövträd, så det är gott om mygg. Serviceinrättningar är toaletter av äldre bajamaja stil. Tveksamt när de städades senast. Disk och dusch är av allra enklaste slaget se bild men å andra sidan är det gratis att duscha. Lekplats: Finns enklare lekplats med enstaka gungbräda. Toaletter: Tveksam städning. Lämplig för hundar: Verkar vara bra att ha med hund, finns hundbad på stranden.
Egentligen 5 stjärnor för lugn och ro på campingen samt ett fantastiskt läge. 1 stjärna för de faciliteter som finns.
Om man vill ha lyxcamping, så är denna plats inte för dej. Finns en enkel varmvattendusch under ett tak med draperi. Duger inte detta kan man använda duschen i Sätila SK's omklädningsrum. TC finns på platsen. Helt OK enligt oss. Varmvatten med handtvål och torkpapper. 200:- /natt på ett välvårdat ställe med trevliga säsongare. Vi blev överraskade. Om du dessutom gillar geocaching, så tveka inte. Runt Lygnern finns säkert 150 tals gömmor.
Egentligen potential till vacker miljö, men med största säkerhet så har ingen underhållt stället på länge. Låg standard, slitet och nergånget. "Lågbudget camping". Säsongscampare mestadels.
HAR EN SYSTER SOM BOR I SÄTILA, SÅ JAG ÄR HÄR OFTA. NU HÄNDER DET MYCKET PÅ LYNGERN'S BADSTRAND. OLIKA AKTIVITETER SOM TILL EXEMPEL, KANOTUTHYRNING MM. FINA PROMENAD LEDER OSV.
Dåligt underhåll toalett vagn utan vatten verkade som den stannat kvar i 80 talet
Naturnära camping för folk som inte är ute efter lyx och pool.
Sämsta campingen någonsin! Äcklig rent ut sagt. Hyrde liten stuga inkl. sängkläder. Mögliga!
lämnar mycket i övrigt att önska ?
En underbart vacker plats
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Sätila Camping.

Sätila campground

opening hours, reviews, map, satellite view. Sätila location, how can i go. Sätila Camping address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Sätila Camping. On this website you can share your comments and experiences about Sätila Camping with other people.

to add Sätila Camping map to your website;