facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sätila Vårdcentral

Address: Björlandavägen 3, 510 21 Sätila
Phone: (0301) 475 65
City: Sätila
Zip Code: 510 21



related searches: Sätila vårdcentral vaccination, Rävlanda vårdcentral, Vård i Rävlanda, Sätila AB, BVC Sätila
Reviews
Lätt att komma i kontakt via telefon och få prata med en sköterska. Trevlig personal som inte verkar stressad.
Jag har reumatiska problem med ryggen och har av överläkare på Sahlgrenska universitetssjukhuset fått starka värktabletter men nu anser en allmänläkare på Sätila vc att jag ska ta Alvedon istället. Jag har även problem med ångest och depression och fått medicin av överläkare men nu vill Sätila vc ta bort dem.
Så nära den gamla tidens primärvård, "som en gång fanns i Sverige" man kan komma. Efter varit listad på flertalet olika VC är denna ganska ensam på toppen.
En varm och välkomnande vårdcentral. Man upplever sig sedd och bejakad i alla led. Allt ifrån reception till läkare till sköterska. Man får snabbt tid och adekvata svar. Apotek i samma entré är även det ett stort plus. Rekommenderas varmt!
Jag är så nöjd med alla på vårdcentralen. Fantastiskt bemötande och det känns att man får den tid som man behöver. Snabba tider och hjälp när det behövs. Många rosor till personalen.
Har inget att klaga på. Dock är jag glad om jag slipper deras tjänster.
Bokad tid hos en speciell läkare och fick brev om ändrad tid hos just denne. När jag kom på utsatt tid var jag bokad hos en annan..inte ok. Mkt strul i övrigt. Lutar åt byte av vc.
Efter 2 försök ger jag upp o byter vårdcentral. Ointresserade läkare.
Proffs. De såg direkt vad som vad galet med mina utslag
Alltid tid snabbt. Känner mig sedd o hörd.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Sätila Vårdcentral.

Sätila medical center

opening hours, reviews, map, satellite view. Sätila location, how can i go. Sätila Vårdcentral address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Sätila Vårdcentral. On this website you can share your comments and experiences about Sätila Vårdcentral with other people.

to add Sätila Vårdcentral map to your website;