facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SätoftaGruppen AB

SätoftaGruppen AB

About

Ett hem är en av livets största investeringar, därför vill vi skapa våra kunders drömhus. här kan ni följa oss, och se vad vi sysslar med.

Story

Vi tar totalansvaret för husbygget

SätoftaGruppen AB består av SätoftaGruppen AB, Sätofta VVS och Fastighets AB och Sätofta Fastighetsförvaltning. I vår företagsgrupp finns alltså mycket av den kompetens som behövs vid ett bygge. Den kunskap som inte finns i huset tar vi in från våra duktiga underleverantörer som vi samarbetat med i många år då de alltid gör ett arbete av högsta kvalitet.
Men som kund behöver du bara oss, som totalentreprenör sköter vi processen från start till mål. Inom SätoftaGruppen har vi en mycket nära dialog med varandra, så att vi kan hitta smidiga och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder, vi gillar verkligen när våra kunder utnyttjar vår höga kompetens!

Vi har ett nära samarbete med några av Sveriges ledande hustillverkare, som är våra huvudsakliga beställare. Vi är stolta över det förtroende dessa företag har för oss, för det är ett bevis på att vi kan vår sak. Men självklart tar vi oss även an andra jobb- att aldrig tacka nej till ett jobb är en målsättning vi strävar efter. SätoftaGruppen är certifierade trähusbyggare, auktoriserad VVS-installatör, har certifikat för Säker Vatteninstallation samt våtrumsbehörighet. SätoftaGruppen har vuxit snabbt och vår omsättning ökar för varje år. Vi ser fram emot att utvecklas ytterligare och ge ännu fler kunder hemlängtan!



"Entreprenad företag som jobbar i skåne"
Address: Pumpvägen 11, 243 93 Höör, Sweden
Phone: 041320095
City: Höör
Zip Code: 243 93


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00


related searches: Sätoftagruppen ab hoor
Similar places near
Thörncrantz&son / Flügger färg Thörncrantz&son / Flügger färg 274 meter Thörncrantz och son är en färghandel i Höör som startade år 1999. Affären säljer färg...
Colorglo Höör Colorglo Höör 379 meter Trevliga och proffsiga. Mycket nöjd med resultatet.
Skölds Fastigheter & Bygg Skölds Fastigheter & Bygg 2 km Allt inom bygg
Reviews
Vi kan inte vara mer nöjda med leveransen av vårt husbygge med Sätoftagruppen. Vårt hus har inte varit det enklaste då vi har haft en hel del husspecifika lösningar att ta hänsyn till. Vi har även valt att köpa in en del material själva och som förstagångsbyggare har vi haft många frågor och ibland slirat på deadlines. Lennart och Maria har varit fantastiska klippor att luta sig mot i processen, med stort tålamod blandat med uppskattade pekpinnar för att lotsa rätt. Vi upplever att de alltid har funnits nära till hands via såväl telefon som mail och besök. Lennart är oerhört kompetent, flexibel och tillmötesgående i att hitta lösningar som gör att huset blir perfekt efter önskemål. Här kan tilläggas att vi har blivit Pinterest-beroende under processen och att vi har kommit med en del nya förfrågningar under tiden, vilka alltid har tagits väl emot. Priserna känns i allra högsta grad rimliga, hantverkarna på plats har varit trevliga, målaren gjorde ett utomordentligt fint arbete och vi är mycket nöjda med slutresultatet. STORT tack Sätoftagruppen för att ni har lagt så mycket tid och hjärta i att skapa vårt drömhus. /Charlotte & Joakim
Vi är nöjda med Sätoftagruppen som entreprenör till vårt husbygge. De har väldigt duktiga och noggranna hantverkare. Kommunikation har fungerat bra och de hittar lösningar till det mesta.
Vi har anlitat Sätoftagruppen för att bygga en tillbyggnad och är helnöjda. Allt har gått smidigt och fint hittills och nu återstår bara detaljer när det är tre veckor kvar till slutdatum. Offerten var tydlig och detaljerad men vi upptäckte att vi ville ändra vissa detaljer allteftersom. Lennart, byggaren, var då alltid tillmötesgående och bra att ha att göra med, liksom i andra frågor. En annan sak som jag uppskattade var att vi kunde få ned kostnaderna genom att själva köpa in inredning och kakel till kampanjpriser, samtidigt som vi i offerten kunde jämföra med vad det skulle kosta om vi köpt sakerna genom byggföretaget. De anställda hantverkarna är överlag mycket tillmötesgående och kunniga. Lennart förstår att anställa duktigt folk. Så jag kan verkligen rekommendera Sätoftagruppen!
Skulle egentligen vilja publicera slutbesiktningprotokollet på vårt nya hus, levererat av Fiskarheden i småbitar och byggt och hopmonterat på plats av Sätofta Bygg. Då hade jag inte behövt skriva någon recension alls. Inte ett enda alvarligt fel vid slutbesiktningen eller påpekande från vår kvalitetsansvarige under byggets gång. Det mesta åtgärdades för övrigt på någon timme redan veckan efter besiktningen. Bra jobbat av alla hantverkare som grävt, sågat, spikat, målat, gjort badrum och installerat för att göra vårt hus precis så fint som ville ha det. Dessutom kunde vi flytta in en vecka innan utlovat färdigställande.
Vi anlitade Sätoftagruppen för att renovera vår oinredda vind på 50 kvm. Från början till slut tog det ca 1 månad. Dom arbetar med fast pris och man betalar inget i förväg. Mycket kompetenta och proffsiga både i bemötande samt utförande. Vår första idé var att inreda ovanvåningen med ett allrum samt två sovrum. Men arkitekten gav oss ett annat förslag med en liten hall samt tre sovrum. Resultatet blev helt perfekt. Genom att anlita lokala entreprenörer i närområdet gör dom att Höörs företag kan bli konkurrenskraftiga. Vi måste också framhäva alla fackmän som arbetat med renoveringen, för att skapa vårt nya hem. Vi kan rekommendera ALLA att anlita Sätoftagruppen.
Sätoftagruppen med Lennar Modéer i spetsen har renoverat vår villa I Ljunghusen, Skåne. Uppgiften var att inom 2 månader förvandla en villa anno 1980, ej tidigare renoverad, till en villa i 2015 års kostym. Resultatet är lysanda, I princip allt är nytt och renoverat på ett fackmannamässigt vis. Nu återstår bara några barnsjukdomar som Lennart snart har fixat, då han alltid söker nöjd kund, inom kort är jobbet fulländat. Under byggprocessen har dialogen byggare och kund alltid varit bra och konstruktiv där vi gemnsamt har hittat bästa lösning på ev. problem och utmaningar. Vi ger Sätoftagruppen och Lennart våra allra bästa rekommendationer.
Vi har haft Sätoftagruppen som generalentreprenör för vårt nya hus. Att säga att det varit utan problem vore en överdrift, men det beror då inte bara på Sätoftagruppen utan också på husleverantören och andra inblandade. Alla problem har dock lösts på ett för oss tillfredatällande sätt och vi är nu mycket nöjda med vårt nya hus.
Otroligt glada över att vi fick SätoftaGruppen som entreprenör till bygget av vårt LB-hus . Duktiga, noggranna och tillmötesgående vilket resulterade i en slutbesiktning helt utan anmärkningar! Nu ser vi fram emot att få flytta in och njuta av vårt vackra hus .
Anlitade Sätoftagruppen AB för totalrenovering av badrum. Nu är badrummet klart och vi är supernöjda! Arbetet har utförts med en hög noggrannhet och kvalité. Lennart har alltid varit tillmötesgående och hittat smarta lösningar. Arbetarna har varit professionella och snabba. Jobbet blev dessutom klart 2 veckor innan utlovat :
Comment on this business

to add SätoftaGruppen AB map to your website;