facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sätra Bruks Herrgård

Sätra Bruks Herrgård

About

Den största lyxen är gratis - lugnet och miljön. När du vill ha störningsfria möten.

Story

Lugnet infinner sig ofta redan i allén som leder fram till Sätra Bruk. I över 200 år har herrgårdsbyggnaden stått här, omgiven av trolsk natur och Edsån virvlande intill.

Bo fyrstjärnigt. Vi har tilldelats fyra stjärnor av Sveriges Hotell och Restaurangföretagare.

EN MATUPPLEVELSE
Vi håller tät kontakt med lokala leverantörer för att alltid ha de bästa råvarorna i köket. Vad som erbjuds till middag och lunch varierar beroende på säsong. Ofta kan vi erbjuda vilt. Välj mellan enklare och mer avancerade måltider, eller satsa på buffén. Under december serverar vi ett härligt julbord. Vi sätter en ära i att allt vi dukar fram ska vara minnesvärt.

Våra konferenslokaler ligger i det som en gång var Sätra Bruks smedja samt i helt nybyggda Nygården. Här finns trådlöst bredband, laptop, projektor och allt annat ni behöver.
I den största lokalen Smedjan får minst 60 personer plats i biosittning eller 25 personer i fyrkant. Här finns också fyra mindre rum för grupparbeten, alla med rejäla fönster så att naturen hela tiden gör sig påmind. I Nygården finns ytterligare 2 konferensrum varav det största har plats för 25 personer i fyrkant.

Kom på morgonen och åk på kvällen, eller övernatta. Oavsett hur många ni är kan ni boka hela anläggningen, något som brukar vara väldigt uppskattat. Vi skräddarsyr konferensen efter era önskemål och behov.

SKÖNA RUM
Våra rum är omsorgsfullt inredda för att uppnå den ursprungliga herrgårdskänslan och för att du ska ha det så bekvämt som möjligt. Rummen är ljusa och fräscha, med sköna sängar. Alla rum har samma höga standard samtidigt som varje rum har sin personliga stil. Vi har 31 rum, både enkelrum och dubbelrum, fördelade på fyra byggnader.

Address: Sätra, 546 94 Undenäs
Phone: 0505-210 25
City: Undenäs
Zip Code: 546 94


Reviews
Trevligt område med en spännande å som rinner igenom området. Lite gräsänder koltrast. Borde finnas strömstare och forsärla.
Vi hade en helt fantastisk bröllopsfest på Sätra bruk. Allting var precis perfekt. Trevlig och duktig personal, Maten var grym! Miljön runt herrgården är helt underbar! Finns inget att klaga på!Rum: 5/5
Helt underbart. Bra service, fina och rena rum, vacker miljö och helt underbar mat. Jag har aldrig varit så utvilad som efter en helg på denna fantastiska plats.
Vi var och fiskade kräftor i sjön Viken och vilket kanon kräftfiske. Massor med kräftor och bra uppstyrd med utmarkerade sträckor där det tydligt framgår vart du ska fiska. Kan rekommendera Sätra om ni vill fiska kräftor.
Fantastisk miljö, köket med dess personal 5 stjärnor av 5 möjliga. Bastun och doppet i ån är en rening för både kropp och själ.
Fantastisk julbord, allt man kan önska och lite till och miljön är aldrig fel.
Ljuvligt ställe.Rum: 5/5
Ett helt underbart ställe och maten är i världsklass! Ja ett stort bonus är att du även kan flugfiska där på området
Trevlig 8km promenad med många fina grillplatser!
Maten är kanon och rummen bra trevlig personal och ligger fint bredvid en å fiske finns med
Comment on this business

to add Sätra Bruks Herrgård map to your website;