facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sävelångens Familjeläkare OCH BVC

Address: Ingaredsgatan 70, 441 65 Alingsås (commune)
Phone: (0322) 22 98 00
City: Alingsås
Zip Code: 441 65



related searches: Nötkärnan
Similar places near
Muskelbutiken MP Muskelbutiken MP 189 meter
Draksjö Design Draksjö Design 202 meter Mysiga inredningsdetaljer eller en uppskattad present. Innehar F-skatt.
Ingared Eko Livs & pizza Ingared Eko Livs & pizza 326 meter Nya ägare för en tid sen, och de har blivit ett stort lyft. Stort sortiment och trevl...
Klippgårdsvägen Klippgårdsvägen 677 meter
Björkebo bigård Björkebo bigård 1 km Här skriver jag ditt och datt om bin, honung och livet runtikring min bigård.
Hemsjö Kyrkskola Hemsjö Kyrkskola 1 km Trevligt intryck, fina lekplatser, inbäddad i skogsbrynet och med utsikt över Sävelån...
Byvallen Byvallen 2 km Otroligt fina gräsplaner som skötts av planmästare Bosse Eriksson.
Trädgårdslust Trädgårdslust 2 km Trädgårdslust skapar lust och längtan via kreativ trädgårdsdesign och rådgivning, vi ...
Pojkebo Pojkebo 6 km Här träffade jag väldigt bra, snälla och vänliga människor. Jag lämnar alltid kyrkan...
Stuteri JES Stuteri JES 7 km Stuteri JES
Jönsholmen Jönsholmen 8 km Absolut, trevligt ich mysigt ställe.
Hemmaplan! Hemmaplan! 8 km Alltid bra service hos Hemmaplan!
Reviews
Läkare Frida Hermansson är en av de bästa läkare jag träffat. Tydlig och rak -men samtidigt mycket empatisk. Hon ser människan bakom patienten. Läkare som henne behöver verkligen få cred för sitt fina arbete så de orkar fortsätta.
Bästa vårdcentralen! Vill ge er 5+. Haft mycket kontakt senaste tiden och känner att all personal verkligen vill hjälpa och blir alltid bra bemött. Ett stort tack till läkaren K.R som verkligen gör sitt yttersta för att förbättra min situation.
Ger Er på Sävelångens Vårdcentral 5*. Är så tacksam att jag hittat en så proffesionell ,omtänksam och duktig Läkare Du är en Pärla och har det där lilla extra… även ett Tack till Er Sköterskor som svarar i telefonen!
Brukar inte klaga men. Vart här en gång för länge sen och de ”hjälpte” mig, vilket var helt fel behandling. Sedan har jag vart där 3 ggr senaste året men de hjälper mig inte riktigt, ger mig fel behandlig etc. Vilket gör att det bara dras ut på mitt problem och blir värre och värre. Värdelöst
Farligt ställe att gå till, missar sjukdomar, nonchalanta, tar inte prover eller undersöker, skriver grova lögner att man gjort utredningar man inte gjort, de borde inte få jobba med människor.
Bättre vårdcentral är svår att hitta! De har fräscha lokaler, korta drop-in köer och ett bra bemötande. Har varit där några gånger med konstiga tankar om att jag har t.ex. diabetes och läkaren har alltid varit förstående bl.a. när jag sade att jag ville ta prov trots att han visste att det inte var diabetes jag hade. De tar hand om patienten på ett bra och lugnt sätt. Man känner inte sig som en plåga trots att man kommer med dumma tankar om vad som kan vara fel på en. Skulle aldrig ha bytt vårdcentral om jag inte hade flyttat.
Nja, denna VC verkar mest se symptom och är inte lösningsfokuserad ordinerar kortsiktigt. Svåra att kommunicera med för hörselnedsatta pga enbart telefon som, enligt ombud, inte fungerar så bra.
Har varit listad här i åratal. Betydligt bättre än många andra VC jag varit patient hos. Nya fräscha lokaler sedan flytten från Ingared. Rymligt och trivsamt väntrum. Bemötandet är alltid välkomnande och professionalismen stor. Det enda jag saknar är en kaffemaskin i väntrummet och skyltning om var WC finns.
Listade mej på Sävelången i oktober 1917 det är det bästa jag har gjort.Personalen är proffsiga och väldigt sociala.Tillgängligheten är jättebra,akuttider 8-12 och 13-15 fantastiskt bra,fler vårdcentraler borde ta efter.
Fräsch mottagning! Fint att mötas av den vackra kristallkrona! Den öppna mottagningen där man upplever att läkarna tar tid för sina patienter. Personligt bemötande!
Comment on this business

to add Sävelångens Familjeläkare OCH BVC map to your website;