facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Saads Taverna

Address: Ägovägen 2 , Asarum 374 52, K, SE
Phone: +46 454 32 00 63
City: Asarum
Zip Code: 374 52



related searches: Kabobeesh Pizza and Grill, Alsaeeda Restaurant, Kabobeesh menu, Saads doordash, Jezebel restaurant, Kababish restaurant, Shaam restaurant, Kaboosh restaurant
Similar places near
Zaraket Zaraket 390 meter
Reviews
Fick fel pizza i lördags. Ingen ursäkt eller reaktion när vi påtalade felet. Är inte tillmötesgående. Killen som dukade av borden var gullig.Mat: 1/5
Delad 1a plats av alla pizzerior jag har ätit på när det kommer till gyrostallrik. Nära perfektion!Mat: 5/5
Jag och flickvännen hämtade en Kung Calzone, nr 120. Detta var den godaste pizzan jag ätit på många år.
Stort utbud av pizzor och andra rätter, går att sitta både inne och utomhus om man inte vill hämta upp sin pizza med bilen i drive-thru luckan. Mindre lekhörna finns för barnen. Rekommenderas.
God mat snabbare personal och trevliga ni är bäst
Mycket trevlig personal och den absolut godaste kebaben jag har ätit! Inga problem att komma in om man är rörelsehindrad dock kan det vara problem med att nå upp till disken så man kan beställa och betala men den hjälpsamma personalen hjälper till med det så det är inga problem. Rekomenderar verkligen ett besök.
Litet mysigt matställe med goda pizzor och trevlig personal.
God mat inte bara pizza på menyn. Även utsökt pasta!
Bra service samt riktigt goda pizzor som håller bra kvalitet
Fick tid 25 minuter 55 minuter senare var maten klar men dom hade missat en rätt så jag fick vänta 15 minuter till. 1av 5 rätter var varm när jag kom hem Så detta ställe skulle jag inte rekomendera. PGA. Dom kan inte hålla utlovad tid vänta mer än dubbla tiden är inte okej. Kall mat och missade ingredienser.
Comment on this business

to add Saads Taverna map to your website;