facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Saaghi Grill

"Vi är en persisk restaurang i Solna erbjuder autentisk och läcker mat från Mellanöstern. Med sökorden "Persisk mat Solna", hittar du allt från grillade kött-, kyckling- och fiskrätter till vegetariska alternativ som auberginegryta. På en persisk restaurang i Solna kan du njuta av en avslappnad atmosfär och vänlig personal. Fesenjan, en gryta av kyckling eller lamm med granatäpplejuice och valnötter, är en av de mest populära persiska rätterna på menyn. Oavsett om du söker en romantisk middag eller en stor familjemiddag, finns det något för alla på en persisk restaurang i Solna. Välkommen till Saaghi Grill för en oförglömlig upplevelse."
Address: Råsundavägen 113 , Solna 169 50, AB, SE
Phone: +46 8 82 90 00
City: Solna
Zip Code: 169 50


Opening Hours

Monday: 10:30-21:00
Tuesday: 10:30-21:00
Wednesday: 10:30-22:00
Thursday: 10:30-22:00
Friday: 10:30-22:00
Saturday: 12:00-22:00
Sunday: 12:00-21:00


related searches: Saaghi grill solna menu, Saaghi grill solna price, Saaghi grill solna price list, Saaghi grill solna photos, Jakarta Solna, Texas Longhorn Solna, Shahrzad Stockholm, Diwan valhallavägen
Similar places near
Rumi Rumi 729 meter
Reviews
På riktigt. Det här var nog det godaste jag har ätit någonsin. Alla som besöker Stockholm kan strunta i alla turistattraktioner och boka bord här istället, för detta är något som alla borde prova någon gång i livet. Vi åt av tre olika starters, och sen blev min huvudrätt Zafran Koobideh. Köttet var helt amazing, och när man åt det med Mast Mosir, Salat Shirazi och Shirin Polo blev det som en fest i munnen som aldrig tidigare. Obeskrivligt gott, helt fantastisk service och mysig atmosfär. Jag ska tillbaka hit och det ska du som läser detta också! Världens bästa mat!
Vi tog 3 rätters meny för 2 personer för 390 kr/pers dryck ingick ej i priset. God mat, supertrevlig personal. Vi hade inte bokat bord, men fick plats ändå. Då vi åt luktade det inte os i rummet trots kolgrill, så det kändes fräscht. Dock började det lukta lite i slutet av besöket dock ej besvärande. Så jag är glad att mina kläder ej luktade mat efter besöket. Om man ej orkar äta upp verkar det som man kan få ta hem resterna i en matlåda sånt gillar vi!
Trevlig personal och god mat Tack $$Mat: 5/5
Jättegod mat med rikliga portioner, i en autentisk miljö. Personalen trevlig men inte översvallande. Hit går jag gärna tillbaka.
Trivsam atmosfär med traditionell mat.Mat: 3/5
Kött smakade dåligt troligen var gammal Snål med ris och tillbehör Däremot trevligt personal och bemötandeMat: 1/5
4,5 stjärnor. Vällagad, smakrik, generösa portioner. Persiska rätter lagade på ett genuint sätt. Den hemgjorda glassen är det perfekta sättet att avsluta middagen. Trevlig personal. Cucina persiana molto curata nei sapori e negli ingredienti. Personale molto affabile. Da provare anche i dolci. Persian kitchen, tasty, very friendly staff. Try the desserts.
Åt där häromdagen, wow fantastiskt miljö, jätte god mat och allting var perfekt. Högst rekommenderad för en första dejt då det är ett mysigt och romantisk ställe.
Helt underbar mat, underbara personal som är väldigt artiga och tar hand om gäster så fint, och sa jag att maten var super god? Saftigaste kycklingen, mjukaste sishkebaben och feelingen var helt autentiskt med! Tack för den här gången så ses vi snart igen :
På nyår bestämde vi oss för att beställa hem flera typer och grillspetträtter och DETTA VA DE BÄSTA jag har upplevt! Både i smak och kvalité MEN jag längtar till att komma tillbaka för att besöka er på plats för det var en sååå fin och varm stämning, väl bemötande både i telefon och på plats av alla. Åkte från-till Värmdö på 2h färd, så värt de. Ser fram emot fler besök hos er
Comment on this business

to add Saaghi Grill map to your website;