facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sableline Sweden AB

Sableline Sweden AB

About

Välkommen till Sableline Sweden officiella Facebooksida. Här får du lära känna oss bättre samt lättare att komma i kontakt med oss.

Story

Sableline Sweden AB startades 1999 med målsättning att arbeta med så få begränsningar som möjligt. Hörsamhet och flexibilitet är nyckelord som vi arbetar efter. Vi lägger mycket tid på att finna prisvärda och bra produkter så att Ni som kunder kan känna Er trygga när Ni handlar från oss.
Tillgänglighet är ett måste för oss och därför skall Ni kunna möta oss och våra produkter på många ställen i Sverige. Vi finns på köpcentrum, mässor, marknader och Vi är även representerade på olika varuhuskedjor. Vi har även ett väl utbyggt showroom och kontor där Ni kan kontakta oss personligen.
Vi önskar Er hjärtligt välkomna till Sableline Sweden

Address: Jordgubbsvägen 3, 523 61 Gällstad
Phone: 032113550
City: Gällstad
Zip Code: 523 61


Similar places near
style by becca style by becca 5 km Unika artiklar
RK Textil RK Textil 5 km Fina underkläder, sockar, sovplagg, strumpbyxor och leggings till mycket bra pris! K...
Gällstads Färg och Manufaktur Gällstads Färg och Manufaktur 5 km Jag tycker att det är fin service, man kan få hjälp med färgval, proffsråd om målnin...
gallstad.nu gallstad.nu 5 km Absolut bra ställe att göra märkesfynd på! Fler märken än jag trodde, och fantastiska...
Stickeriet Stickeriet 5 km Sport och fritidskläder för hela familjen.
Outside the BOX - Outside the BOX - "International Bazaar" 6 km International Bazaars being started up all over Europe to provide both new + used goo...
Reviews
Beställde en produkt som var felaktig vid leverans. Har försökt komma i kontakt med företaget via deras mail och även fyllt i den reklamationssida som finns på webplatsen. Ingen respons överhuvudtaget. Svarade även på det mail jag fick vid beställning, vilket kommer från deras orderavdelning. Noll respons. Riktigt uselt hanterat.
Helt okej ställe.
Comment on this business

to add Sableline Sweden AB map to your website;