facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SafeLine Sweden AB

SafeLine Sweden AB

About

SafeLine - By lift people, for lift people

Story

SafeLine - Av hissfolk, för hissfolk
Nuförtiden får man sällan tala med en hisstekniker när man ringer sin leverantör av hisskomponenter, för att få hjälp eller teknisk support.
Hos oss på SafeLine är de enda personer du pratar med för att få hjälp och teknisk support erfarna hisstekniker, eller personer med en lång erfarenhet från hissbranschen, en mycket ovanlig tillgång för en leverantör!

Egen utveckling
En starkt bidragande orsak till SafeLines framgång är att utveckling och design av produkterna sker i samma byggnad som tillverkningen. Genom att hålla både design och utveckling av maskinvara och programvara inom bolagets kontroll kan SafeLine erbjuda kunderna de bästa produkterna och lösningarna.

State-of-the-art design
Tack vare att den senaste teknologin och tekniken för elektronisk design och tillverkning används tillsammans med det allra senaste inom elektronikkomponenter på marknaden kan vi tillverka förstklassiga produkter som är fullt utrustade med de senaste funktionerna och uppfyller våra kunders önskemål och behov.

Egen produktion
Alla SafeLine-produkter tillverkas i vår egen fabrik i Tyresö, Sverige. Produktionsavdelningen inkluderar kretskortstillverkning med automatiserade pick-and-place-maskiner, hålmonteringsavdelning med våglöd och manuell lödning, en testavdelning som testar alla produkter som SafeLine producerar, samt slutmonteringen som monterar kretskorten i kapslingar eller på frontplåtar.



"SafeLine är ett svenskt företag som tillverkar säkerhetstillbehör för hissar. Vi har över 300 000 installerade hisstelefoner vilket gör oss till den största oberoende tillverkaren specialiserad på säkerhetsprodukter för hissar i Europa.Vårt koncept är enkelt: vi tillverkar högkvalitativa produkter som är enkla att installera och enkla att konfigurera. Våra produkter är skräddarsydda för hissbranschen och tillverkas och utvecklas i vår fabrik strax utanför Stockholm.Med över 25 års erfarenhet i branschen och nästan 100 medarbetare som representerar oss i över 25 länder, har vi ett långsiktigt perspektiv som innebär fortsatt stöd för dig och alla andra kunder. Vi känner oss stolta över att kalla oss din samarbetspartner i hissäkerhet."
Address: Antennvägen 10, 13548 Tyresö
Phone: 08-447 79 32
City: Tyresö
Zip Code: 13548


Opening Hours

Monday: 07:30 - 11:30


related searches: safeline-produkte, Safeline Group, SafeLine GL6, SafeLine Notruf, SafeLine Autodialler, SafeLine Deutschland, SafeLine GSM, SafeLine Aufzug
Reviews
Bra bemötande. Trevliga. Bra support.
Comment on this business

to add SafeLine Sweden AB map to your website;