facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Saga Bio Åmål

Saga Bio Åmål

About

Film är bäst på bio!

Story

Filmvisning. Företagsevent. Föredrag. Privata sammankomster. Barnkalas. Musikevent.



"Saga Åmål är en biograf och möteplats som erbjuder filmvisningar och andra arrangemang, såsom föreläsningar, litteraturevenemang, livemusik och teater."
Address: Kungsgatan 5, 66231 Åmål
City: Åmål
Zip Code: 66231


Reviews
En fin lokal bio med en salong av medelstor karaktär. Bra ljud och sköna stolar. Raderna står inte i en lutning så det gäller att välja plats med viss omsorg. Finns gott om kuddar för barnen att sitta på. En liten kiosk med godis och popcorn finns också.
En charmig liten lokal bio. Vi har tur här i Åmål att det finns människor som vill driva denna lilla pärla. Film är bäst på bio!
Bra bio och trevlig personal men det var överbokat och trots att vi hade bokat 4 platser fanns två. Dottern satt i mitt knä, pappan två rader framför och mormor på en köksstol i gången.
Bästa biosalongen, stolarna är sköna och man sitter väldigt bekvämt.
Just vid detta tillfälle fanns ingen personal o kön var lång. Stod utanför en mörk bio utan att komma in. 45 min försent öppnades dörren. Annars en mycket fin salong och sköna stolar. Utbudet är något begränsat.
Liten biograf med liten entré, men uppfyller den biokänsla man vill ha när man ser på film. Trevligt mottagande av personal och har bara gott att säga. Rekommenderar
Trevlig klassisk biosalong som också används för konserter m.m.
Bion är jättefin och med gott ljud samt bild. Biljetterna kostar förnärvarande 120kr. Rekommenderas starkt! En av de bästa småstadsbiograferna!
Fina nya stolar men stolarna sitter i rader så man kan ha ett huvud framför en när man tittar på film
Trevliga stolar gött om benutrymme och Aladin filmen var en toppen bra avslutning på mors dag med hela familjen
Comment on this business

to add Saga Bio Åmål map to your website;