facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Saga-Biografen

Address: Köpmansgatan, 263 38 Höganäs
Phone: 042-34 95 75
City: Höganäs
Zip Code: 263 38


Reviews
Besökt den här biografen i många år som en återkommande sommartradition. Älskar att glida ner i de bekväma fåtöljerna med tjock plysch och högt nackstöd och stänga av allt annat som händer i världen och bara fokusera på kvällens film under ett par timmar. Det spelar inte så stor roll vilken film som visas, det är mer känslan av att befinna sig i en miljö som så sällan upplevs numer. De knarrande golvplanken när någon går på toaletten skulle normalt sett vara irriterande men tillför bara en extra mysfaktor till den här landsortsbiografen som har fått behålla interiören från en sedan länge förgången tid. All teknik är dock modern och jämförbar med vilken annan storsradsbiogeaf. Ett stort plus är det finns en hemsida där det också går att boka biljetter förutom att se vilka filmer som visas konto behöver skapas. Betalning sker dock i kassan vid ankomst.
Oslagbar kulturbärare. Klassisk biograf, Sveriges äldsta som lockar full lokal varje söndag kväll och säkert oftare. Ahlgrens bilar, popcorn, alla tillbehör fanns. Eldsjälar, folkets kärlek och bra film lyder vinnarkonceptet. Mobilförbudet försvårade bra foton.Vi såg filmen om Ted Gärdestad bara nån vecka efter Sverigepremiären. En bra film och man kan undra hur djup den sammanlagda tårfloden i lokalen är som mina rann ned i? Glöm för Guds skull inte att låta er försvinna i nostalgiska dimmor och njuta av de härliga gamla posters som är uppsatta i utgången. Flera har hemmaspelarna Nils Poppe och Edvard Persson som huvudrollsinnehavare. Hela stället är en skattkammare i vintageförpackning samtidigt som filmvisningen är högklassig. Ta och pallra er hit till en av vackra Kullabygdens verkliga pärlor.
Alltid lika trevligt komma hit, trevlig personal och ägare
Va nyss och såg Avatar 2, första gången som vi även är på Sagabiografen! Gud så mysigt stämning, och lokalen är ju 5 av 5. Ändra aldrig denna stilen, vi kommer att besöka er fler gånger! Älskar
Här du kan uppleva nostalgi från 1970- och 1980-talets biografer...
gammal hederlig biograf med modern teknin
Trevlig och trivsam biograf och alltid i framkant med nya föreställningar ....
Helt otrolig atmosfär
Trevlig biograf som är Sveriges äldsta biograf som är i bruk från 1899. Här finns allt man kan önska, snacks sköna fåtöljer bra ljud bra bild. Ska man köpa snacks o godis så måste man ta med sig kontanter vilket är lite speciellt idag men det är de väl värt.
Världens mysigaste bio tack vare Malin och Bosse.
Comment on this business

to add Saga-Biografen map to your website;