facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sahlins Brygghus

Sahlins Brygghus

Story

Sahlins Brygghus är beläget på en gård i Dalarna och har bryggt hantverksöl sedan 2015. Bryggning är en fortsätting på den hantverkstradition som funnits på gården i flera hundra år.

Bryggaren tillika sonen på gården, Erik, studerade bryggning i Berlin där han lärde sig bryggeriets hantverk i enlighet med urgamla tyska traditioner. Ölen han brygger karakteriseras av en hög kvalitet och stor känsla för smaker.

Förutom bryggeriet och en turistgård driver familjen även en vanlig gård samt slakteri, charkuteri, glasstillverkning och tillverkning av hudvårdsprodukter.



"Sahlins Brygghus är ett bryggeri beläget i Dalarna. Vi har bryggt öl sedan 2015 och fokuserar på produktion av hantversksöl, läsk, tonic och cider och glögg. Vi vill fortsätta på den hantverkstradition som funnits på gården i flera hundra år."
Address: Sveden 1, 78192 Borlänge (commune)
Phone: 0739473300
City: Borlänge
Zip Code: 78192


Similar places near
Mjelga Hantverks Bryggeri Mjelga Hantverks Bryggeri 4 km Personligt, mysigt och god öl.
5mans bryggeri 5mans bryggeri 5 km Borlänge. Support Your Local Brewery. Release i början på 2020.
Otterbo Bryggeri Otterbo Bryggeri 8 km Mycket god öl
Reviews
Köpte Gårds soda med svartvinbärssmak. Det står på flaskan att det är en "hantverksläsk med naturlig smak". Tyvärr smakade den mest konstgjort. Men bra återkoppling från ägaren. Kan rekommendera deras Tonic.
Skämt till Nacho tallrik. För priset otroligt låg nivå och på papptallrik
Så djävla fint place!!
Översatt av Google Du kan smaka på hantverket. Njut av publikväll på fredag! Original You can taste the craftmenship. Enjoy the publväll on Friday!
Comment on this business

to add Sahlins Brygghus map to your website;