facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sailaway.se

Sailaway.se

About

Segla med erfaren skeppare i Grekland och Medelhavet på en katamaran. En Lagoon 500. Vi tar 6-8 personer i en vecka eller två & start i Atenområdet

Story

SEGLA I GREKLAND MED SVENSK SKEPPARE. PÅ EN LYXUTRUSTAD KATAMARAN, LAGOON 500
TWIN PRIDE
Varför Segla I Grekland?
Allt fler upptäcker hur underbart det är att segla, i stället för att spendera en vecka på samma hotell och samma strand, så kan man uppleva nya platser varje dag på ett mycket behagligt resesätt. Många förknippar Grekland med Kreta, Mykonos eller Santorini, men det finns så mycket mer att se. Grekland har den tolfte längsta kustlinjen i världen på 13 676 km, med ett stort antal öar (cirka 1400, varav 227 är bebodda). Öar som Egina, Poros, Hydra och Spetses är underbart genuina. Det Grekiska fastlandet som är stort till ytan men tyvärr ett område som det sällan talas om; Nafplion på Peloponnesoshalvön och Monemvasia längre söderut är fantastiska platser som är väl värda ett besök.
För oss nordbor är det kanske solen och det turkosa varma vattnet som vi längtar efter, för att kunna ladda batterierna efter en lång vinter. Grekland erbjuder mer eller mindre något för alla; mysiga tavernor, nattliv, gästfria greker och en intressant historia. Ytterligare ett plus är att priserna på restaurangerna är betydligt billigare än i Sverige och att kostnaderna i många hamnar är låga eller obefintliga, gör inte saken sämre.

Address: Stora Norregatan 15, 271 35 Ystad (commune)
Phone: 46705928833
City: Ystad
Zip Code: 271 35


Similar places near
Krageholmssjön Krageholmssjön 532 meter Väldigt lugnt & trevligt område
Wintravel Wintravel 446 km Vår hemsida visar våra aktuella resor. Hos oss får Du alltid personlig service. Tills...
Comment on this business

to add Sailaway.se map to your website;