facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Saker &Ting inlämningsloppis

About

Inlämningsloppis! Lite smartare loppis helt enkelt! över 200 utställare och bara en kassa!

Story



Villkor
Avtal gällande hyra av försäljningsplats hos Saker&Ting i Sandviken

Avtalet gäller mellan hyrestagaren av försäljningsplats och Saker&Ting.

Hyran
Hyran av försäljningsplats betalas i förskott i samband med bokning, kommission och förlängningshyra dras från försäljningssumman (om inte annat har avtalats).
Minsta hyresperiod är en vecka. (måndag –lördag)

I hyran för platsen avses hyllan/klädstången, prislappar, larmbrickor, det ingår även kostnader för personal, kassahantering, datauppdateringar, webbportal, annonsering och marknadsföring.

Prissättning
Hyrestagaren ansvarar själv för prissättningen av de varor som ska säljas, med butikens egna prislappar. Prislappar får inte ändras. Vid prisändring ska ny prislapp sättas på varan. Osäljbara varor med felaktig eller saknad prislapp säljs ej, utan lagras i sju dagar och kan fås tillbaka mot beskrivning, därefter tillfaller varan butiken.

Det mesta går att sälja bara priset är rätt. Fundera på hur mycket du själv skulle vilja betala för varan, inte vad du själv en gång köpte den för.

Försäljning
De varor som du säljer hos Saker&Ting skall vara hela, rena och fungerande. I annat fall skall det tydligt framgå av märkning.
Produkter som säljs skall vara lagliga och inte på något sätt utgöra fara. Alla produkter säljs på hyrestagarens ansvar. Saker&Ting har rätt att förbjuda försäljning, ta bort varor eller avsluta hyreskontraktet om vi anser att varan inte uppfyller kraven i detta hyresavtal.

Varor som inte är tillåtna är t.ex. pornografiskt material, vapen, piratkopior, produkter av hotade arter, hygienprodukter/kosmetika, livsmedel etc.
Hyrestagaren ansvarar själv för prissättning och utplacering på sin försäljningsplats samt att hålla ordning på denna.

När du hyr en plats på Saker&ting fyller du på hur ofta du vill. Med så mycket du själv vill och så mycket som får plats på din hylla.
Saker får inte stå på golvet, detta pga renhållningen. Saker som inte får plats men ändå ställts upp kommer att läggas på "omärkta varor". Efter tre veckor skänks sakerna till välgörande ändamål.
Fyll inte hyllan till bredden med allt du vill sälja.
Av erfarenhet ser vi att försäljningen gynnas av att ha färre saker på försäljningsytan och att det istället fylls på med jämna mellanrum.
Ta lite tid till att ordna dina saker så snyggt som möjligt.

Fundera på vad du själv vill köpa mitt
i sommaren. Skridskor och skidor är troligen inte det du tänker på i första hand.
Om Hyrestagaren säljer produkter under ett företagsnamn måste F-skattsedel uppvisas. Hyrestagaren bär allt ansvar för sina inkomster, skatter samt moms.
Avslut
Hyrestagaren måste säga upp sitt kontrakt senast två dygn innan avtalstidens hyreskontrakts utgång, (onsdag kl 18) annars har butiken rätten att tömma eller förlänga hyran med en vecka åt gången tills uppsägning av försäljningsplatsen sker. Kvarvarande saker tillfaller Saker&Ting vid tömning.

Vid avslut ska försäljningsplatsen tömmas senast sista försäljningsdagen under butikens öppettid, eller enl.ök.
Vid utcheckning ska försäljningsplatsen vara städad.

Om försäljningsplatsen lämnas ostädad har butiken rätt att debitera städavgift enligt gällande prislista. Det finns möjlighet att lämna osålda varor på anvisad plats, dessa tillfaller då butiken och säljs till förmån för välgörenhet eller skänks till välgörande ändamål.

Vid utcheckning ska samtliga prislappar sitta kvar på varorna och hyrestagaren ansvarar för att inga andra varor än de hen äger följer med vid utcheckning.

Vid utcheckning utbetalas försäljningssaldot (försäljning med avdrag för kommission, ev. hyror eller andra avgifter).
Utbetalning sker i första hand via bankinsättning på hyrestagarens konto. Vanligen tisdagen efter avslutad vecka.

Service och tjänster
Butiken kan mot avgift erbjuda kunden kompletta tjänster kring försäljningsplatsen.
Så som nedplockning, hålla ordning & reda, etc.

Ansvar
Butiken ansvarar inte för förstörda eller försvunna produkter. Butiken ersätter inte brand eller vattenskadade produkter. Misstänkt stöld anmäls omgående till polis och ärendet behandlas då som butiksstöld.

Borttappade prislappar och omärkta saker samlar vi på platsen "Omärkta varor". Där ligger varorna i tre veckor innan dom skänks till välgörande ändamål. Det är varje säljares eget ansvar att titta igenom hyllorna.

Om dina varor lagts på fel hylla försöker personalen i mån av tid lägga tillbaka på rätt hylla. Om det inte finns tid så hamnar dessa varor på "Saker som fått fötter". Kolla igenom vid avslut av plats!



Otroligt smart, miljövänligt och bra för plånboken!


Address: Förrådsgatan 1, 81140 Sandviken
Phone: 0725889384
City: Sandviken
Zip Code: 81140


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 16:00


related searches: Saker & ting inlämningsloppis photos, Radiatorfabriken Sandviken öppettider, Bakluckeloppis Sandviken, Loppis Sandviken idag, Radiatorfabriken facebook, Meny for radiatorfabriken
Similar places near
Pingstkyrkans Secondhand Pingstkyrkans Secondhand 813 meter Stort bra och välorganiserat.
Ånyo Ånyo 933 meter Inte billigast bland second hand, men ganska mycket bättre utbud.
Röda Korsets Loppis och café, Sandviken Röda Korsets Loppis och café, Sandviken 963 meter Ett flertal fynd bland böcker. Typiskt veliga fruntimmer som mest är i vägen och des...
Comment on this business

Directions to Saker &Ting inlämningsloppis with public transportation


Sandviken Bessemergymnasiet 230 meters
13
47

to add Saker &Ting inlämningsloppis map to your website;