facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sakligheter

Sakligheter

About

SAKLIGHETER är en modern butik som erbjuder saker till hemmet. Heminredning, köks- och husgeråd, presenter och roliga saker av bra kvalité till konkurrenskraftiga priser!



"SAKLIGHETER är ren shoppingglädje. Vi erbjuder ett brett sortiment inom heminredning, köks- och husgeråd, presenter, tallrikar, glas och porslin, roliga saker och saker för säsong. Vi är kreativa och nytänkande och gillar därför att inspirera våra kunder till nya idéer och lösningar för hemmet.SAKLIGHETER är det rätta till både vardags och fest och vi har alltid mycket för många. Vi älskar saker och erbjuder därför rätt sak till rätt pris!"
Address: Storgatan 21, 39232 Kalmar (Kalmar)
Phone: 0757575770
City: Kalmar
Zip Code: 39232



related searches:
Similar places near
Kalmar City Kalmar City 21 meter Så mysig stadskärna! Lite få papperskorgar men annars välplanerat.
Georges Guld Georges Guld 25 meter Bästa service som alltid o det gick att hålla bra avstånd.
Tre Koncept Tre Koncept 92 meter Möttes av helt ointresserad anställd som visade noll engagemang vid fel på min nya mo...
Cervera Cervera 98 meter Har handlat i många cervera butiker, men aldrig vart så nöjd!
Jezz modebutik Jezz modebutik 106 meter Bästa servicen när du ska köpa herrkläder i Kalmar
Paddingtons Leksaker Paddingtons Leksaker 116 meter Betalade extra för frakt via schenker för att slippa det strul som alltid uppkommer m...
Lindéns Blommor Lindéns Blommor 117 meter Jättetrevlig och kunnig personal. Fräscha växter till bra priser. Bäst i Kalmar!
Partaj Kalmar Partaj Kalmar 168 meter Bra butik med stort utbud till hyfsade priser
Butik Handgjort Butik Handgjort 170 meter Handgjorda saker, från verksamheter i Kalmar
Hemköp Kalmar City Hemköp Kalmar City 242 meter Kunde ha mer färskt butiksbakat bröd efter lunch.
Kalmarfloristerna Kalmarfloristerna 292 meter Blomsterbutik med trendiga snittblommor och växter valda med stor omtanke. Vilt, vac...
ActionKing ActionKing 292 meter Bredaste utval av olika grejer till GoPro Incredibly snabbt leverance!!!
Markis och persienn i Kalmar Markis och persienn i Kalmar 292 meter Bra o snabb service
Galleri Monica Strandberg Galleri Monica Strandberg 661 meter Ambitionen är att vara en mötesplats för intressant samtidskonst.
Sverigemotiv.se Sverigemotiv.se 848 meter Otroligt fina posters! Det finns ett otroligt utbud och de passar överallt. Trevligt ...
grått grått 1 km Fantastiskt vilken underbar butik! Kunde handla hur mycket som helst!
Nallebudet Nallebudet 2 km Snabb och bra service men framförallt fina produkter för värme och kärlek!
Hagbloms Färghandel Hagbloms Färghandel 2 km Väldigt bra service och trevlig personal. Stort utbud. Full poäng.
Reviews
Rolig affär med massor av saker som inte är så vanliga kul att gå och titta o handla. Köpte bla ett paraply som ser ut som en liten vinflaska udda rolig grej.
Lade en beställning den 14e december som fanns i lager och har ännu inte fått varan innan julafton. Tror de glömde skicka den innan det var för sent då de inte lämnade in paketet till fraktbolaget förän den 21a, efter att jag mejlat och frågat om spårningsnummer..
Trevlig butik med mycket fint. När jag såg entrén, så tänkte jag att det var ännu en 10 kronors butik. Men där hade jag fel. Det gjorde mig glad ju!
Finns otroligt mycket fina saker
Beställde online, helt enligt alla förväntningar och dessutom packat i en kartong som använts förut, med ett litet meddelande om att hellre använda det som finns än förbruka fler kartonger. Om fler ändå kunde göra så. Tack!
Väldigt trevlig affär! Alltid blivit mött med ett hej och ett leende när jag kommit in. Sen vid påsk så hjälpte de mej så himla bra med en hem leverans av ett påskägg. Super trevlig personal och roliga/intressanta produkter.
Min familj & jag har handlat här via CDON, varan skickades inte till ett utlämningsställe, utan till min brevlåda enligt företaget. Men inget kom i våran brevlåda. Tur att det inte var ett stort belopp vi handlade för. Tack För Fin Kundservice ! Mvh Anders
Supertrevlig personal och mycket fina saker till försäljning, allt från porslin till tuffa inrednings detaljer, rekommenderas.
Snabb och smidig leverans. Trevliga produkter till bra priser. En produkt hade skadats under leverans, men då skickades en ny till mig omgående. Väldigt bra service och bemötande.
Mycket bra varor till bra priser! Bra bemötande från personalen! Jag återkommer gärna mera gånger till butiken!!!
Comment on this business

to add Sakligheter map to your website;