facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sala Optik AB

Sala Optik AB

About

Sala Optik AB Hos Sala Optik har du möjlighet att välja det som passar bäst just för dig. Du kanske vill ha de bästa och mest avancerade glasögonen eller billiga i en enkel kvalitet. Kom in - vi hjälper dig!

Address: Stora Torget 6A, 733 30 Sala
Phone: 0224-14990
City: Sala
Zip Code: 733 30



related searches:
Similar places near
Sundström Optik Sundström Optik 54 meter Bra kvalitet med perfekt service
Reviews
Vi gick dit då dottern behövde nya glasögon väl där så blev vi lurade att köpa progressiva glas och betala dyrt för det. När ögonläkaren fick höra om det så ringde hon företaget. Ögonläkaren sa till oss att vi hade blivit bedragna, hon uttryckte bokstavligen att vi aldrig skulle få tillbaka dit efter att dom återbetalat det som vi blev lurade på. Man skulle kunna förvänta sig att en optiker vet vad landstinget bidrag innefattar. Så se upp och gå inte dit! Allting vittnar om okunskap eller att dom lurade oss medvetet.
Går hit för att få hjälp med både kontaktlinser, glasögon och solglasögon, och har gjort i många år nu. Fantastiskt proffsig hjälp från att man kliver innanför dörren till man går ut! Kan varmt rekommendera!
Mycket hjälpsam och trevlig personal. Lyhörda och kompetenta. Rekommenderas att besöka för synundersökning, samt köp av bågar och glas, även linser såklart. Finns på andra våningen i gallerian.
Otrevliga och okunniga. Rekommenderas ej.
Dit går jag inte igen...
Mkt bra service och bra utbud. Har ofta bra kampanjer.
Comment on this business

to add Sala Optik AB map to your website;