facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sala Tandläkarcenter

Sala Tandläkarcenter

About

Hög service och kvalitet. Långa öppettider, i lugn och trivsam miljö. Vi välkomnar nya och gamla patienter . Akuttid samma dag.
Varmt välkomna

Story

Vi utför alla typer av behandlingar, så som vanliga undersökningar, förebyggande behandling, fyllningar och tandstensborttagning. Vi gör också avancerade behandlingar såsom rotfyllningar, tandersättningar (kronor och bryggor) samt implantat och kirurgi. Dessutom erbjuder vi estetiska behandlingar som tandblekning, fasader och osynlig tandreglering.



"Sala Tandläkarcenter är en modern och familjär tandklinik som sätter dig som patient i första rummet.Här är det dina behov som är vår högsta prioritet och vi gör allt för att du ska känna dig välkommen och trygg hos oss. Här arbetar erfaren och kompetent personal som är vana att bemöta patienter med olika behov.Vi är även vana att möta människor med tandläkarskräck och får ofta beröm från patienter som inför besöket upplevt ångest."
Address: Drottninggatan 11A, 733 30 Sala
Phone: 022410600
City: Sala
Zip Code: 733 30



related searches:
Similar places near
Din tandläkare i Sala Din tandläkare i Sala 124 meter Väldigt fin och ny klinik. Det ligger på gågatan nära till både busshållplats och tåg...
Folktandvården Sala Folktandvården Sala 604 meter Kommer inte fram på telefonen, får inte ens vänta. Dom säger att det är många som rin...
Reviews
Har gått här i flera år och har alltid mötts av härlig trygg energi. Är mycket nöjd med lagning av tänder, rotfyllningar och annat som fixats och har aldrig behövt gå tillbaka för att nåt inte hållt eller annat. Ett toppengäng som känns kunniga och samtidigt genuina i sitt bemötande.
Proffsigt och vänligt bemötande, jag lider av tandläkarskräck men kände mig väl omhändertagen och kände mig förstådd iom detta. Jag kommer att byta från ftv till denna klinik. Ringde akut och fick tid 10 minuter senare, totalt världsklass !
Bästa tandläkarna någonsin som jag varit hos! Alltid så mysigt bemötande i lugn miljö. Åker gladeligen dit även om jag har en bit att åka! Tack ni är bäst
Himla trevliga och tåliga tandläkare och även personalen som jobbar med. Var där med en av våra vårdtagare på hemtjänsten bemötande av hela kliniken var kanon bra . Tacksam för det ni gör
Trevligt bemötande, ljus å fin mottagning och en förtroendeingivande personal.
Hade satt 6 av fem om så vore möjligt. Fick tid dagen efter jag ringde hos tandhygienist, därefter fick tid hos tandläkaren dagen efter. Fint bemötande, noggrann undersökning och behandling.
Snabb åtgärd, hälpsam personal, respektfullt bemötande, bra priser och tydlig information. Stort Tack
Jag är jättenöjd. Den bästa tandläkaren jag har varit hos
Bara +++++ på alla områden, bemötande, skicklighet, kunskap, engagemang samt den mycket goda klinikandan kollegorna emellan.
Efter 30 års tandläkarskräck blev jag botad från det på 1 timme. Är så tacksam och nöjd.
Comment on this business

to add Sala Tandläkarcenter map to your website;