facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Salams Pizzeria & Gatukök

Address: Riksvägen 11, 373 00 Jämjö
Phone: 0455330325
City: Jämjö
Zip Code: 373 00


Similar places near
Jämjö Pizzahus Jämjö Pizzahus 59 meter Dom har råttor i köket och maten smakade inte bra.
Sammy's Pizzeria Sammy's Pizzeria 1 km Pizzeria med dunder bra pizza. Mycket gott och mycket mättande då det inte snålas med...
Jämjö Gatukök Jämjö Gatukök 4 km Vanlig "hederlig" burgare som var helt ok. Dock var priset i överkant...
Reviews
Riktigt bra ställe med trevligt folk som arbetar. Fick mat för två när jag beställde deras Josef special, jäklar vad med mat! Prisvärt dessutom. Såserna var toppen och maten riktigt god. Däremot är stället lite nedgånget och toaletten ganska smutsig. Men återkommer gärna, som jag gjort varje sommar i flera år...Mat: 5/5
Supertrevlig personal! Riktigt god pizza! Och en helt fantastisk sötsyrlig pizzasallad som absolut hamnar högt upp på listan! Jag och frun stannade här nästan av en slump, beställde två drickor och en Hawaiipizza, som vi tänkte vi skulle dela på. När de kom ut med pizzan hade de delat på den redan, och vi fick en halva var på varsin tallrik! -Vilken service! Satt på uteserveringen och mumsade i oss av den nygjorda pizzan, som hade frasig botten samt massor av ost och ananas = perfekt! Är man hungrig så är det klart värt att till och med köra en liten omväg för att käka på Sallams!
Mycket god falafelsallad och kebabsallad, och mycket trevlig ägare som är socialt och gärna pratar med gästerna. Prisvärt.
Salty pizzas , not tasty cheese , much bread , better go to Tärnsjö or ÖstervålaMat: 1/5
Okej pizzor med mycket fyllning. Trevlig personalMat: 4/5
Åt Grillbiff med stekt potatis. Ingen större upplevelse,,, biffen var ""trött" och smakade bara peppar och salt,, potatisen var smaklös och tråkig. Till det en rödaktig variant av "Bea" . Nej.. men jag kan tänka mig att pizzorna smakar bättre. Personalen var mycket trevlig.
Pizzan var total katastrof, alldeles för tjock,osten var billig och seg, tomatsåsen smaklös och pizzan serverades med burkchampinjoner, gör om gör rätt!
God kebabtallrik och mycket trevlig personal.
Fantastiskt god kycklingsallad, med nystekta kycklingbitar. Be gärna om hamburgerdressingen till, blir pricken över iet.
En av dom bästa pizzeriorna jag ätit hos på många år. Pizzabotten hade perfekt tjocklek, krispighet samt smak. Såsen var inget annat än jävligt god. Trevlig personal och låga priser, synd man inte är i krokarna oftare.
Comment on this business

to add Salams Pizzeria & Gatukök map to your website;