facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Salong Betong

Salong Betong

About

www.salongbetong.com

Story

För att ni ska få bästa möjliga service ber vi er att inte kontakta oss via sms, Facebook, Twitter eller Instagram. Detta är för att det är väldigt lätt att missa och det leder till att ni känner er bortglömda, och det är det sista vi vill. Vi tar gärna emot era frågor och eventuella önskemål via e-post, telefonsamtal eller ett besök på någon av våra salonger. Svarar vi inte i telefon när ni ringer ber vi er försöka lite senare igen, då vi oftast sitter och tatuerar på dagarna.



"Salong Betong,mycket mer än bara tatueringar.Vi är en konstnärlig plattform som skapar utrymme och möjligheter för oss att få utlopp för vår kreativitet.Exempel på projekt vi tagit oss an är SVT-dokumentären Danne & Bleckan - från ingenting till någonting, designat tre olika skomodeller för Reebok som sålts över hela världen, listats som en av de 100 mäktigaste inom svenskt herrmode av King Magazine flera år i rad, designat succéporslinet Carnivalez tillsammans med Johan & Nyström, arrangerat fotbollsturneringen Kompis Cup tillsammans med Comviq och Metro och gjort webb-serien Danne & Bleckan - för varenda unge tillsammans med Unicef."
Address: Skebokvarnsvägen 151, 124 52 Högdalen, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0760291650
City: Högdalen
Zip Code: 124 52


Opening Hours

Monday: 11:00 - 18:00
Tuesday: 11:00 - 18:00
Wednesday: 11:00 - 18:00
Thursday: 11:00 - 18:00
Friday: 11:00 - 18:00


related searches: Bröderna Bläck, Pokeeeeeeeoh, Huckleberry Tattoo, Asin tattoo, Tattoo designs, Tattoo Gallery, Stockholm Alternative, Walk in Tattoo Malmö
Reviews
Jag gjorde en ganska grundlig undersökning av marknaden innan jag valde studio för tatueringsborttagning. Hos S.B fick jag ett positivt intryck direkt. Professionellt bemötande, kunniga, rena och fräscha lokaler och koll på hygien. För inspiration så kika på deras instagram för före/efter-bilder.
Grym är bra service! Bokade min första laserbehandling på Kort varsel hos Danne, väldigt smidig behandling och följer alltid upp inför kommande behandlingar. Bra resultat redan efter första behandlingen. Rekommenderar starkt!
Första behandlingen tatueringsborttagning. Trevligt och professionellt bemötande. Var riktigt nervös när jag kom dit men Daniel fick mig att känna mig trygg! Rent och fräscht. Ser fram emot att se resultatet.
Oerhört proffsiga och pedagogiska. Även om jag bara skulle göra en tatuering som knappt ens skulle räknas som tatuering så tog de sig tid, rådgav, dubbelkollar och inte minst gjorde ett imponerande bra jobb! Varumärket känns ju lite rock'n'roll eller just Betong. "Ökända" låter ju bra men i verkligheten är det som att kliva in på vilken skönhetssalong som helst. Och det är en bra grej.
Jag har hittills varit på två laserbehandlingar på salong betong, den senaste var igår. Jag rekommenderar salong betong när det gäller laserbehandlingar. Daniel är verkligen noggrann och duktig på det han gör, han är hur trevlig som helst och lugn!
Bra ställe har gjorde min första tatuering där i dag och jag är nöjd 2022-03-10 Har nu gjort 5 tatuering där och jag rekommenderar domTjänst: Tatueringar
Väldigt trevligt bemötande i bra lokaler. Resultatet av tatueringen är jag mycket nöjd med!
Comment on this business

Directions to Salong Betong with public transportation


Sjösavägen 80 meters
195
Skebokvarnsvägen 150 meters
165
190
195
Skebokvarnsvägen (på Önskehemsgatan) 150 meters
Bedaröbacken 180 meters
165
190
Högdalens äldreboende 180 meters
906

to add Salong Betong map to your website;