facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Salong Effekt

Salong Effekt

About

Hudvård, Frisör, Nageldesign, Fransar, Kost & Hälsa

Story

Vi finns här för dig & ditt behov, i en härlig miljö som erbjuder många olika behandlingar av toppkvalitet.

För oss är det vikigt att kunna ge er resultat i alla avseenden, vi värdesätter din vistelse och dina önskemål mer än något annat.

"EN MÄSTARE"

Salong Effekt är en väletablerad skönhetssalong, grundad och utvecklad av Marita Svensson, hudspecialist- och mästare. Våren 2002 öppnade Marita Strömstads första skönhetssalong, Marilyns. Marilyns utvecklade en trygghet, tro och ett hopp till sina kunder om en hudvård som ger effekt.

Där föddes även tanken och drömmen om en salong som erbjuder hudvård, hårvård och nageldesign under samma tak. Drömmen om ett fulländat helhetskoncept blev verklighet sommaren 2009. Större lokal öppnade nya dörrar och fler möjligheter, Marilyns blev Salong Effekt.

Idag arbetar flera specialister under samma tak här på Salong Effekt, hudterapeuter, frisörer och nageldesigner, alla utifrån en hållbar vision.

SERVICE, KUNSKAP, KVALITET OCH EFFEKT - din trygghet
Utan service kan vi inte få dela våran kunskap med dig som kund och utan kunskap kan vi inte visa dig en värld av kvalitet.Utan service, kunskap och kvalitet finns inte ett resultat. Vi är Salong Effekt, din trygghet.

SKONSAMT MED EFFEKT
Alla produktmärken du finner på salongen är utvalda med omsorg och ett medvetet val med kvalitetsstämplar. Vår röda tråd är att kunna arbeta med resultat utan att skada.

Det finns många produkter ute på marknaden som fungerar som en “ersättare” av ditt behov och skapar ett beroende mer än ett resultat. Salong Effekt arbetar enbart med produkter som stimulerar dina egna funktioner till optimalt och bibehållande resultat. Vi garanterar dig en säker och trygg marknad när du handlar dina produkter hos oss.





"Möjligheternas Salong, med kunden i Focus!Hos oss kan du ge både insida & utsida en Boost..Vi finns här för dig & ditt behov, i en trevlig stor salong som erbjuder många olika behandlingar av toppkvalitet.För oss är det viktigt att kunna ge er resultat i alla avseenden, vi värdesätter ditt besök hos oss och dina önskemål mer än något annat. Med över 20år i branschen och som Strömstads första hudvårdssalong har vi skapat en salong med Kunskap, Kvalitet & Service."
Address: Skolgatan 1, 452 30 Strömstad
Phone: 052615529
City: Strömstad
Zip Code: 452 30


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 14:00


related searches: salong onyx, mias strömstad, frisör strömstad, salong effekt öppettider, salong sandra strömstad, skönhetssalong strömstad, salong endra, naglar strömstad
Similar places near
Hygiea Parfymeri Hygiea Parfymeri 153 meter Elin är alltid trevlig och hjälpsam när man kommer och handlar på Hygiea.
Centrumfrisören Centrumfrisören 172 meter Detta är en av de bästa herrfrisörerna som finns. Vänliga, skickliga och populära ock...
Reviews
Skulle ha en kall brun hårbotten och grå toppar . Tyvärr vart det orange i hårbotten, detta ordnades med en omgång toning. Men då fick jag blå slingor istället. Efter några tvättar hade jag orange hårbotten och blåa toppar. Fick höra en del om att det inte är bra med egen brunn, men har vart hos flera andra frisörer och blekt mitt hår. Och har Aldrig fått detta "färgglada" resultat. 2 stjärnor får dom för att dom erbjöd sig att jag skulle få komma tillbaka och göra om. Men bor en bit bort och har inte tiden. Sluta med att jag färga hela mitt hår brunt hemma.
Var där och klippte mig, tog 10 minuter med tvätt och kostade 475:- Fick gå tillbaka då det var färdig klippt i nacken! Senare såg jag att det var ej jämt klippt varken på sidan eller uppe på huvudet. Detta besök slutade med att jag fick uppsöka en ny frisör som fick jämna till håret och klippa och trimma sidorna. Rekommenderar ej denna salong
Väldigt bra salong med utmärkt service!
Proffs på alla områden. :-
Översatt av Google Super kvalitet och härligt arbete Original Super kvalitet og nydelig arbeid
Comment on this business

to add Salong Effekt map to your website;