facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Salong Elegance

Address: Storängstorget 3 , Åkersberga 184 30, AB, SE
Phone: +46 8 540 888 55
City: Åkersberga
Zip Code: 184 30


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-14:00


related searches: salong elegance åkersberga, frisör åkersberga centrum, salong elegance priser, salong elegance trollhättan, salong elegance kalmar, salong elegans, salong elegance fridhemsplan, gula markiserna åkersberga
Reviews
Klippte mig ock slingade håret där för några dagar sedan. Bad om lätt slingat hår men nu är det nästan platinablont. Det blev inte nödvändigtvis fult men var absolut inte det jag bad om. Frisören får ju också typ spel och blir as otrevligt när man försiktigt uttrycker sitt missnöje.
Köpte ett presentkort värde 2500:- för att göra en specifik behandling som enligt hon som sålde presentkortet skulle gå att utföra en lördag. När behandlingen skulle bokas var detta omöjligt utan en hel vardag krävdes, chock för mig då vi varit överens om annat. Helt plötsligt stod jag med ett ”värdelöst” presentkort i handen. Lördagen var viktig då jag har småbarn och kan inte ordna med barnvakt en hel arbetsdag en vardag, därför frågade vi också sett när vi inhandlade presentkortet! Såå.. tack för inget! Och grattis till er för ett extra klirr i kassan!
Varierad kvalite på klippning beroende på frisör. Pratglad ägare som dessvärre pratar för mycket om salongsrelaterade personalproblem. Sålde två värdelösa produkter som hon pratade sig varm om osv...
Blev så nöjd med mina slingor. Var rädd att slingorna skulle bli orangea, men så blev icke fallet. Kommer absolut boka tid hos Salong Elegance igen.
Klipper mig och tar bort mitt gråa hår där. Nära. Får tid direkt. Okej pris. Är väl inte så nöjd alla gånger...
Obekväma sittplatser att vänta på sin tur. Försenad personal som inte kan klippa en kortare frisyr av den man har utan lägger benan på fel sida.
Jätte trevliga och alltid postiv energi!Dock så missades vissa partier så det var små parts som av längre längst ner.
Underbar personal och de gör ett sånt fanatiskt jobb!
Mycket nöjd med resultatet och personalen. Tack.
Bra, trevligt bemötande
Comment on this business

to add Salong Elegance map to your website;