facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for salong Eurostop

Address: Prästvägen 1 , Halmstad 302 60, N, SE
City: Halmstad
Zip Code: 302 60



related searches: Salong Eurostop priser, Intermezzo a6 Jönköping
Similar places near
Reviews
Fick mitt hår orange och sjukt slitet istället för att få blont så som jag ville. Var redan jätte blond och blev orange,rosa och gult istället. Fick betala 2250kr för något jag inte ville ha och så skyller dem allt på mig.Tjänst: Färgning och toning av hår
Kommer aldrig dit igen! Mitt hår var naturligt svart, helt ofärgat och obehandlat med kemikalier och skulle ha balayage ombre men de lyckades att förstöra mitt hår efter 2,5h och fick dessutom betala 2500kr för det. Kom tillbaka och klagade så de försökte att rätta till det 1 gång men det blev ändå inte bra, själv tyckte de att det blev jätte fint och vägrade att kompensera mig. Fick komma till annan frisör för ett besiktningsutlåtande och då betalade de tillbaks 400kr ... Första besök hos dem och blir även det sista! Fotot är på annan salong som hjälpte mig att fixa om håret.
Jag fått detta !!! Aldrig ska dit igen plus en dålig service !! De skäms inteeee för sina attityd som är oprofessionellt
Älskar min nya frisyr, duktiga och trevlig personal, 100% rekommenderar
Frisören Saveta rakade av min sons hår, han ser inte klok ut. Han skulle ha en vanlig pojkfrisyr, långt på huvudet och kortare i nacken och på sidorna. Men då rakar hon av allt. Alla som ser honom tror att det är någon som har försökt raka honom hemma som inte är en frisör.kan inte förstå hur en frisör kan göra ett så dåligt jobb. Jag hade aldrig trott att detta skulle kunna hända på en salong där en barnklippning kostar 320kr och där de skriver så jäkla gott om sig själva på sin hemsida och skryter något fruktansvärt, de lever verkligen inte upp till sina ord.
Fantastiskt professionella frisörer. Vi klippte oss hos Patricia och hon ringde oss ungefär en halvtimma innan det var vår tur och sa att hon var tio minuter försenad med en kund. Det kallar jag riktigt bra kundservice! Klippningen på både mig och min flickvän var riktigt bra, jag är supernöjd! Sedan fick jag skägget fixat hos Mustafa. Det var hela köret med varm handduk och rakkniv, jag har aldrig haft så snyggt skägg förr. Vi bor numera i Norrland men vi kommer att komma tillbaka varje gång vi kommer ner på besök. Jag kan verkligen rekommendera salong Hype!
Väldigt nöjd med klippningen! Tack My för att du är så professionell, lyhörd och noga. Har deffinitivt hittat min nya frisör.
Trevlig personal som gör ett utmärkt jobb utan några komplikationer. Hade det varit lite billigare att klippa sig hade det varit perfekt men det är nära nog. Ligger bra till och är väldigt fint. Mycket nöjd, har blivit min salong jag tar mig till varje gång jag ska klippa mig.
Comment on this business

to add salong Eurostop map to your website;