facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Salong Figaro

About

Salong Figaro är en etablerad salong, och har alltid haft tanken att kunden ska kunna välja mellan en klassisk frisyr och det senaste inom hårtrender.

Story

Salong Figaro är en etablerad salong, och har alltid haft tanken att kunden ska kunna välja mellan en klassisk frisyr och det senaste inom hårtrender. Vi har även tre gånger blivit nominerade till årets frisör. 2011 inledde vi också stolt ett samarbete med Vidal Sassoon.

Figaro är en enskild, ambitiös och progressiv salong som har ambitionen att ge dig den bästa upplevelse en frisörsalong kan ge. Vårt motto är "prestigelös kundvård och styling" vilket vi tror uppnås med kunden som ledstjärna. Vi tror nämligen att alla kan få sin önskvärda styling hos Salong Figaro.

För våra stamkunder är var 6:e klippning gratis. Vi ger även barn och studenter (mot uppvisande av giltigt Mecenat- eller CSN-kort) 15% rabatt på alla behandlingar.

Address: Lergöksgatan 4, 42150 Västra Frölunda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 031-478 454
City: Västra Frölunda
Zip Code: 42150


Opening Hours

Monday: 08:00 - 19:00
Tuesday: 08:00 - 19:00
Wednesday: 08:00 - 19:00
Thursday: 08:00 - 19:00
Friday: 08:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 15:00


related searches: Salong Figaro Frölunda Torg, Salong figaro age, Salong Figaro Oskarshamn, Frisör Oskarshamn Köpmangatan, Salong Anthons, Salong Mix, Frisörer Oskarshamn Centrum, Nikita Hair
Similar places near
Christers Hårvård Frölunda Torg Christers Hårvård Frölunda Torg 565 meter Schysst standard herrklipp. Med barberare hade det fått 5
Salong Finaste Frölunda Torg Salong Finaste Frölunda Torg 706 meter Rekommenderar starkt denna salong! Supertrevliga frisörer som vet hur man klipper och...
Hår & Sånt Frölunda Torg Hår & Sånt Frölunda Torg 751 meter Hår & Sånt
Salong GLAD Salong GLAD 839 meter Proffsigt , trevligt bemötande. Hon vet alltid hur man vill ha det! Rekommenderar
Hårknuten Hårknuten 2 km Emil du är bäst
Hairzon Påvelund Hairzon Påvelund 2 km Bra service och trevlig personal.
Sax&vax i Fiskebäck Sax&vax i Fiskebäck 3 km Frisörsalong belägen i Fiskebäckshamn
Reviews
Super, är så nöjd med både omhändertagandet av mitt hår, mina ögonbryn och bemötandet!! Proffsigt hjälp vid tusen frågor! Mycket nöjd och kommer att komma åter! Tack till Pauline mfl…Tjänster: Shampoo och balsam
Klippte mig, följde absolut inte instruktionen jag bad om. Bad om att ha kvar min längd men att klippa mer på sidan och baksidan för att ge form. Klippte väldigt kort på både toppen och sidorna. Väldigt missnöjd eftersom jag spendera 500kr på att få en frisyr som ser sämre ut än vad jag kom in med. Dessutom har jag en bal snart, vilket var varför jag klippte mig från första början. Kommer aldrig tillbaks.Tjänst: Hårstyling
Testat lite olika frisörer efter att min vanliga gått på mammaledighet. Landade på Figaro efter att sonen ”akut” behövde klippa sig. Den här recensionen är främst riktad till Kimo som med erfarenhet och passion för yrket gjorde ett kanonjobb. Han kom med flera tips och ett jättetrevligt bemötande :
Har klippt mig här i över 8 år nu, detta var sista gången. Kommer dit med en simpel frisyr som jag vill korta ner. Brukar ta runt 15 minuter men denna gången tog det en hel timme! Dessutom såg jag ut som ett ollon efteråt. Personalen pratar inte full svenska vilket gör det mycket svårare att kommunicera om hur man vill ha det. Blev inte bättre sen när man gick till kassan och betala 530 spänn! Hela stället är ett skämt.
gav mig en riktigt dålig frisyr. de översta lagren är riktigt korta och inte blandade alls. Jag gick in igen för att fixa det och de sa att samma person som gjorde ett piorjobb första gången skulle klippa det igen.
Super snäll, trevlig och hjälpsam personal som hjälpte mig fixa mitt hår i sista minuten inför mitt bröllop. Rekommenderar verkligen alla att gå hit.
Har klippt mig i många år på salong figaro. Har alltid känt mig nöjd. Alla är så proffsiga och duktiga. Speciellt Elsa som klippte mig idag. Tack. Kan varmt rekommendera salong figaro.
Underbaraste Amira som vi klipper oss hos. Figaro i helhet är en otroligt bra frisörkedja med kunnig personal, fräscha lokaler och bra priser!
Har aldrig känt mig så nöjd efter ett frisörbesök . Har aldrig varit här innan eller ens hört om dom . Men blev rekommenderad av en väninna . Louise var min frisör . Hade tyvärr inget före kort . Men STOR skillnad. Nu är det 2 ggr jag är hos Louise lika nöjd
Comment on this business

to add Salong Figaro map to your website;