facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Salong Lillan & Martina

"Salong Lillån AB är en traditionell barberare / frisörsalong som ligger på norraströmgatan22, Alingsås. Vår Salong & Barbershop är för män och dam som vill känna sig välskötta och snygga, både till vardags och fest. På vår skönhetssalong kan du få klippning, skäggtrmning och rakning. Kom in till oss, få håret klippt och må bra, på vår Barbershop bjuder vi också på en kopp kaffe. Vi har även kund parkering!Vår vision är att erbjuda en helhetsupplevelse kring våra behandlingar, där du som kund känner glädje, är omhändertagen och får service i toppklass. För oss är det viktigt att du bli nöjd med resultatet."
Address: Vidhemsplatsen 1, 53460 Vedum
Phone: 0512-42225
City: Vedum
Zip Code: 53460


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00

Similar places near
My Dream My Dream 9 meter Nagelterapeut; Klassisk manikyr; Nagelförlägning med gel; Återbesök
Salong Susanne Salong Susanne 106 meter
Salong Julia Salong Julia 575 meter
Reviews
De klippte mitt hår alldeles för kort och tunnade ut mitt hår fast jag inte ville. Det blev även ojämnt
God service och väldigt bra bemötande. Känns fantastiskt att komma dit, slå mig ned i en mysig miljö med en god espresso i väntan på min tur. Kommer fortsätta att bli ompysslad hos Akar och hans mycket proffsiga kollegor.
var där igår innan stängning för en snabb skin-fade, otroligt skicklig frisör och allt blev perfekt! med tanke på att jag inte hade klippt mig på ca 5månader då jag vsrt ute och backpackat i asien så kan det inte bli bättre, 10/10 service.
Proffsig och trevlig frisör som passar hela familjen. Mina barn är strålade nöjda med sina nya frisyrer. Prisvänligt också, plus har kundparkering.
Här snackar vi proffs! Min nya frisör från och med nu. Hur kan jag ha missat Salong Lillån?
Beställde en tid för damklipp via boka direkt efter att ha läst bra recensioner. När jag kommer dit får jag besked om att nej damklipp gör vi inte. Boka om tiden 3 veckor fram i tid, då kanske han som gör damklipp finns här. VARFÖR finns då möjligheten att boka detta via nätet??
Dagens besök blev kort klip. Godkänt även hemma.
Fantastiskt bra service, rent och fräscht ställe och mycket bra kvalitet på hårklippning. Blir alltid nöjd där. Rekommenderar starktTjänst: Hårstyling
När dem väl klippte mig så var dem väldigt noga i att det skulle bli bra jämfört med andra Alingsås frisörer! Stort eloge!!
Mycket snälla och trevliga. Dom tar verkligen sin tid med varje kund och gott bemötande. Pluss att dom har en kundparkering vilket är mycket smidigt! Så nöjd och rekommenderar väldigt gärna fler att komma hit och klippa sig :
Comment on this business

to add Salong Lillan & Martina map to your website;