facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Salong SkinCare i Ljungby

Salong SkinCare i Ljungby

Story

Ansiktsbehandling
Energibehandlingar
Plock och färg av fransar och bryn
Massage
Vaxning
Brud/ Fest/ Bal Makeup
Skönhetskvällar
IR-Bastu

Ansikte

Klassisk ansiktsbehandling (60 minuter), 550:-
En avstressande, rengörande behandling som passar både män och kvinnor. Produkterna anpassas efter din hudtyp. Rekommenderas som en första behandling. Inleds med en härlig välkomstmassage följt av rengöring, peeling, massage och specialmask.

Quick face (30 minuter), 395:-
Kort version av den klassiska ansiktsbehandlingen. Välj mellan

Rengöring, massage & mask
Rengöring, tömning & mask

Yoga Facial (30 minuter) 475:-
Kortversionen av Revale Skin Yogabehandlingen. Idealisk för dig som vill ha snabba resultat på minimal tid. Passar alla hudtyper. Inledande yogamassage, rengöring och en peelande enzymmask som förnyar huden, minskar känsligheten, reducerar rynkor och pigmenteringar

Revale Skin Yoga Facial (60 minuter) 730:-
Passar dig som har problem med pigmenteringar och känslighet. Idealisk om du önskar en anti-age behandling med en underbar massage som har en lyftande effekt och ökar hudens fasthet. Inledande yogamassage, rengöring, peelande enzymmask och ytterligare massage på ansikte och händer.

Intense Smooth Peel Treatment (60 minuter), 730:-
Djuprengörande AHA/ BHA-syra. En förebyggande antiage-behandling som jobbar på linjer och rynkor. Tar tillbaka huden till dess ursprungliga glöd.

Lyxpaket

Den perfekta presenten!

Lilla lyx (75 minuter), 855:-
Lilla lyxpaketet innehåller: 15 minuter ryggmassage därefter en härlig ansiktsbehandling som inkluderar rengöring, peeling, massage och en lyxig mask.

Stora lyx (90 minuter), 950:-
Stora lyxpaketet innehåller: 30 minuter avslappnande ryggmassage därefter en 60 minuter ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansikts- och handmassage och en lyxig specialmask.

Energibehandlingar från Access Consciousness

Genom olika kroppsprocesser (energibehandlingar) från Access™ skapar vi mer utrymme, glädje och hälsa i kroppen. Detta är hands-on behandlingar där jag är en kanal för energin vi jobbar med. Hur vore det att ge din kropp alldeles nytt bränsle? Access kroppsprocesser ger ofta resultat efter bara ett par gånger. Vill du förändra något specifikt eller har långvariga problem du vill bli av med så rekommenderar jag att du tar emot behandlingen regelbundet en längre tid. Var och en av dessa behandlingar låter kroppen påbörja sin egen fantastiska läkningsprocess. Eftersom vi ger kroppen tillfälle och utrymme att jobba själv genom energitransformering så är det av vikt att du tillåter det ta den tid som krävs innan du kan se ett varaktigt resultat.

Access Bars-behandling (60 minuter), 600:-
En skön och avslappnande energibehandling som hjälper dig att rensa bland tankar, känslor och sinnesstämningar. Behandlingen hjälper
dig att slappna av kroppsligt, mentalt och psykiskt och att släppa på oro och stress.

MTVSS (90 minuter), 795:-
(Molecular terminal valence sloughingsystem)
Immunförsvarsbooster. Känner du dig trött och hängig? Avlöser den ena förkylningen den andra? Är du stel eller upplever värk i kroppen? Behandlingen skapar lätthet och ger en dynamisk effekt på immunförsvaret och leder. Utförs på hela kroppen.

Symfoni Session (60 minuter ) 730:-
Symfonibehandlingen öppnar upp den fantastiska möjligheten till styrka och förändring. Den inbjuder dig till ett helt nytt sätt att leva och ger dig tillgång till vad som är sant för dig och din kropp. För att kunna ta emot symfonienergin behövs tre access barsbehandlingar som förarbete.

Energetic Facelift ( 90 minuter ) 850:- per gång, Kur 5 gånger 3400:-
Önskar du ett ansiktslyft? Kroppen föryngras och förändras genom att molekylerna i cellerna “tvättas rena”. Det rekommenderas att ta emot Energetic Facelifting 20 gånger för ett permanent resultat. Notera att det kan ta ett par behandlingar innan du ser resultat då alla kroppar är olika mottagliga.

Massage

Ryggmassage 30 minuter, 395:-
Ryggmassage 45 minuter, 495:-
Helkroppsmassage 60 minuter, 550:
Lyxmassage 90 minuter, 850:-

Frans & bryn

Frans & brynfärgning, 275:- / 225:-
Brynfärgning (inkl plock), 200:- /150:-
Fransfärgning, 225:- / 175:-
Fransfärgning (inkl plock), 235:- /155:-
Plockning av bryn, 175:- / 150:-
Lysterbehandlig för ansiktet i frans och brynbehandlingarna, 135:- Supersnabb uppfräschande ansiktsbehandling som görs samtidigt som du får snygga fransar och bryn. Ingen extra behandlingstid läggs till.

Det billigare priset gäller vid ansiktsbehandling på 60 min och i lyxpaketen.

Vaxning

Hela ben 475:- / inkl. bikini 520:-
Halva ben / Halv arm 320:-
Rygg / bröst / hel arm 350:-
Bikini / armhåla 250:-
Överläpp / haka 175:- st / båda 320:-

Skönhetskvällar
Möhippa, födelsedag, tjejträff m.m. En helkväll där ni får en snabbkurs i hudvård och make up Vi går igenom vardag och fest make up. Ni får kunskap om specialprodukter inom hudvård och vad ni behöver tänka på för att ni skall få en välmående hud Ni bjuds på något lätt att äta.

Ca 3 timmar 4-10 personer. 245:-/person

Make Up
Tromborg mineral make up används till alla sminkningar

Make Up rådgivning 425:-
Fest / balsminkning 495:-
Brudsminkning 600:- (inkl provsminkning)

IR-bastu

Lämpar sig speciellt för personer med led- och muskelbesvär. Bahandlingen är kaloriförbrännande, minskar celluliter och befriar kroppen från föroreningar.
30 minuter 235:-, 2 pers 200:-/pers, kur 10 ggr
1 600:-

Address: Harabergsgatan 18, 341 36 Ljungby
City: Ljungby
Zip Code: 341 36


Similar places near
Underbaar hudvård & butik Underbaar hudvård & butik 297 meter Butik och salong har upphört per den 30 e april 2016.
Sawadeekha Sawadeekha 1 km Fin butik och mycket trevlig personal
Reviews
Personligt omhändertagande service
Comment on this business

to add Salong SkinCare i Ljungby map to your website;