facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Salong Tingeling

"Huddinge.Salong Tingeling har funnits på Arrendatorsvägen 3 i centrala Huddinge sedan 2003 och har kunnig och serviceinriktad personal, vårt motto är ditt välmående och din trygghet.Vi erbjuder Medicinsk fotvård, Fotvård som friskvård, Medicinsk laser för smärtproblem/inflammationer, koppning, Fot&Underbensmassage och Ansiktszonterapi.Salongen har även en Legimiterad Kiropraktor.Vi behandlar dig i en hemtrevlig och mysig miljö.Passa på att ta hand om digoch unna dig en skön ochavslappnande behandling hos oss.*Vi tar emot friskvårdsbidrag, wellnet-passi.Varma hälsningar/Jenny: Diplomerad Medicinsk fotterapeut."
Address: Arrendatorsv. 3 , Huddinge 141 62, AB, SE
Phone: +46 8 711 77 70
City: Huddinge
Zip Code: 141 62



related searches: salong tingeling skövde, frisör skövde drop in, salong tingeling huddinge, frisör skövde boka online, frisör skövde, salong devote, frisör skövde priser, frisör skövde norrmalm
Similar places near
Margos Margos 1 km
Reviews
Alltid lika fint att komma till Jenny. Hon sköter om mina fötter och nu har jag lagt till ansiktszonterapi. Underbart avslappnande, prova!
Bästa salongen för fotvård, nagelförlängning och vaxning. Trevlig personal.
Väldigt ohygieniskt ställe och otrevligt personal.
Lidit av fotsprickor och död/torr hud i flera år. Blev övertalad av flickvän att gå på behandling. Jenny gav ett superbra mottagande och kämpade länge och väl med mina fötter. Mycket jobb kvarstår innan de är "bra", men jag känner att jag äntligen kan börja ta hand om dem själv nu efter att ha blivit satt på rätt spår. Två tummar och två stortår upp!
Har inte så mycket att jämföra med, men den som tar över de här fötterna efter Jenny om det nu händer måste göra ett övermänskligt bra jobb för att få mig mer nöjd än så här.
Urdålig manikyrist . För ett par år sedan var jag hos henne som fixade mina naglar varav två släppte dagen efter. Hade betalat 500 kr för ett mycket dåligt genomfört arbete. Jag tror att jag kontaktade henne per telefon och sms mer än tre ggr. När jag äntligen fick komma i kontakt med henne sa hon att hon hade använt ett billigt material och att jag skulle komma tillbaka och fixa naglarna gratis men hon ska fara åt skogen tyckte jag . Jag sa bara att det inte behövs. Har ingen respekt för den där människan.!!! Och rekommenderar inte alls salongen Tingiling i Huddinge!!!
Jättenöjd med mina fransar! Bara +
Hej Sultana. Nu stämmer ju inte riktigt det du skriver. Du kontaktade mig per tele och sms och jag svarade dig efter helgen när jag var tillbaka på salongen. Jag informerade precis som vid besöket att på en del kan materialet sitta sämre och släpper det inom en vecka så får man komma tillbaka och så gör jag om det gratis. Jag bokade upp dig på en ny tid och väntade på dig men du kom aldrig och du hörde inte heller av dig och avbokade din tid. Jag sa inte att jag arbetade med ett billigt material, tvärtom så handlar jag ifrån våra svenska godkända agenturer i Sverige. Men gelelack är en mjuk gele och sitter olika på olika människor. Jag önskar dig allt gott. Mvh/Salong Tingeling.
Utmärkt service och härlig atmosfär! Så nöjd med behandlingen! Tusen Tack Jenny
Super fräscht, trevlig tjej som jobbar och driver salongen. Smidigt att boka och utmärkta behandlingar. Går att köpa presentkort med, och vem vill inte ha lite fotvård lyx i present? ;
Comment on this business

to add Salong Tingeling map to your website;