facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Salt & Sill

Salt & Sill

About

Salt & Sill - är en skärgårdskrog, hotell och konferensanläggning på Klädesholmen, Tjörn. Känd för sitt flytande hotell, sillplanka och bastubåt.

Story

Salt & Sill - är en skärgårdskrog, hotell och konferensanläggning på Klädesholmen, Tjörn. Mest känd som Sveriges första flytande hotell och för restaurangens höga kvalitet med lokala råvaror från kust och hav.
Tillsammans med Salt & Sill Deli och Almö Livs har vi vår engen webshop för catering www.saltosilldeli.se.

Address: Rytterholmen 1, 47151 Klädesholmen
Phone: 0304-673480
City: Klädesholmen
Zip Code: 47151



related searches:
Similar places near
Salt Och Sill Klädesholmen Salt Och Sill Klädesholmen 136 meter Köpte ett Alla hjärtans dag-paket och är supernöjda m maten, service och boende. Andr...
Reviews
Vi tog varsin drink här och vi blev nöjda. Personalen pratade med oss spontant och var trevliga. Nästa gång provar vi mat.
Fantastisk miljö! Maten helt ok men inget speciellt! Något långsam servering!
Trevligt personal. Bra service bortsett från att jag inte fick min andra öl till maten trots att jag sa till 2 gånger. Det sista matbiten fick jag äta upp utan min öl... snyft : Dagens fångst som jag åt var bra och god smak. Men alldeles för lite potatispuré... riktig barnportion.
Vi åt lunch och det var verkligen toppengott och bra service! Det som drar ner betyget var att köttbullarna som vi beställde till vår son var härskna och smakade inte bra. Påtalade detta diskret till servitrisen men vi fick ändå betala för köttbullarna vilket jag inte var speciellt snyggt gjort.
Otroligt god och annorlunda mat. Trevlig personal och bra läge! Lite jobbigt med parkering då de inte har en egen parkering för gäster
Comment on this business

to add Salt & Sill map to your website;