facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for salteriet

salteriet
"Midsommarafton 23/6-23 öppet 11-17Midsommardagen 24/6-23 öppet 11-21Vi tar ej bordsbokningarÖppnar för säsong 9/6Sön-Tor 11-20Fre-Lör 11-21"
Address: JUNIBODSAND 118 , Njurunda 862 96, Y, SE
City: Njurunda
Zip Code: 862 96



related searches: Salteriet restaurant, Salteriet norwegen
Reviews
Den absolut bästa och största strömmingssmörgås vi fått, helt suveränt. Mat och dryck: Absolut bästa mat och service . Viktiga detaljer: Rent, lugn miljö och mycket god mat.
Vi fick vänta länge på maten, men oj vad det var värt det! Kan bero på vacker miljö, trevlig personal och en vacker sensommarkväll
Oerhört hög kvalitet på maten Åt grillad röding på planka Fantastiskt gott Rekommenderas å det varmaste En mysig miljö och mat utöver det vanliga
Maten var riktigt bra, men den är inte riktigt värd vad den kostar. Åt salteriets sallad och det var inte speciellt mycket lax, sik eller räkor. Inte ens mycket potatis. För 210 kronor förväntar jag mig att bli mätt.
Portionen var i minsta laget och passade mer som lunchmeny alltså inte prisvärt för middagsmeny.Skuggsida på efm så passar bättre att vara där tidigare på dagen om du vill ha sol. En rörig känsla från personalen som serverade. Har varit på alla andra ställen vid Njurundakusten och ätit under flera års tid Skatan, Lörudden,Galtström,så blev inte imponerad.Gårdagens tur vid Skeppshams Cafe hade lunchmeny som däremot var prisvärd.
Jag fick ett trevligt bemötande och en generös och god lunchmacka med Salteriets egen röra på frasigt och gott glutenfritt bröd Specialkost: Glutenfritt bröd
Vilken fantastiskt god mat och trevligt ställe
Bra service, trevligt läge och salteriplankan för två var god, väl tilltagen och mycketprisvärd.
God mat, men förvänta dig inte att bli helt mätt när du åker därifrån.
Dålig samordning av servicen, visserligen mycket folk, men vi fick vänta, 45min på att få beställa, och ytterligare 30 min på att få maten. Tur att maten smakade mycket bra.
Comment on this business

to add salteriet map to your website;