facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Saltsjöbadens Golfshop

Saltsjöbadens Golfshop

About

Detaljhandel inom konfektion och golfutrustning, företagsevent, resor och golfskola/träning med PGA Pro-tränaren Peter Hansson. Shopchef Kia Hansson.

Address: Kvarntorpsvägen 1, 13331 Saltsjöbaden
Phone: 087171035
City: Saltsjöbaden
Zip Code: 13331


Similar places near
Restaurang Lundsjön Restaurang Lundsjön 236 meter Njut av lunch, fika, à la carte privata fester med fullständiga rättigheter till 02:0...
Saltsjöbadens Golfklubb Saltsjöbadens Golfklubb 328 meter Fin golfklubb med två banor, en 18-hål och en 9-hål. 18-hålaren håller hög kvalitet o...
GoodBike GoodBike 385 meter Fantastisk karaktär som har den här cykelservicen. alltid hjälpsam finns inga problem...
Mach2 Moths Sweden Mach2 Moths Sweden 2 km Vi är agent för Mach2 "foiling" Moth segeljollar producerade från Australien. Häftiga...
Multi23-trimaran Multi23-trimaran 2 km Multi23 - flerskrov för fler
Gransegel AB Gransegel AB 8 km Kanon, vänliga, kunniga och väldigt "Serviceminded".
Reviews
Fin golfklubb med två banor, en 18-hål och en 9-hål. 18-hålaren håller hög kvalitet och har magnifika hål intill vatten. Stundtals något farliga utslagsplatser. Snabba och fina greener. 9-hålaren håller tyvärr inte samma kvalitét. Den känns inte alls genomtänkt utan mer intryckt där det fanns plats, intill Saltsjöbanan. Två farliga utslag om banan är trång för dagen. Plus att klubben i alla fall har två banor, minus för det ovan nämnda.
Väldigt roligt att spela på en golfbana i fint skick. Greenerna är toppen bra
Solsidan är en härlig 9-hålsbana. Bra shop. Bra restaurang. Bra range och träningområde.
mycket trevlig golfklubb med restaurang och liten badsjö
Banan var i riktigt fint skick 1 v före KM.
Trevlig liten bana, de flesta hålen är nära vattnet men man slår bort från utsikten så det är lite tråkigt. Hade vunnit mycket på att vända på vissa hål. De två sista hade riktigt tråkig fairway, känns inte som att de underhålls på samma sätt som övriga hål.
Spelar inte golf, men runt omkring denna stora golfbana finns underbara promenadstråk framför allt för dej med hund! Smärtsamt vacker natur i detta naturreservat! Toppbetyg från denna matte o även från min pälskling!
I Saltsjöbadens inte speciellt djupa skogar ligger hon. Saltsjöbadens GK, som en lite bortglömd men ack så välputsad smaragd! Varhelst man stiger upp på tee, som denna soliga dag blir man lätt distraherad av den natursköna omgivningen när det är fokus på spelet man behöver som mest. Banan är klassiskt utmanande men otroligt underhållande och gissningsvis i bättre skick nu än någonsin under de 90 år hon funnits till. Vi fick inte nog av 18 hål så vi testade även lilla 9-hålsbanan. Herrejösses, det måste vara Sveriges bästa. Tack för en Fullständigt magisk dag.
Lite kort range. Vågar ju inte slå med annat än 6:an.
Jättefint område, övningsområdet och driving range var fina.
Comment on this business

to add Saltsjöbadens Golfshop map to your website;