facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Salubrious AB

About

Salubrious AB

Story

Salubrious AB grundades år 2000 och vår webbshop för privatpersoner (www.goodmedical.se) startade 2009. Dotterbolaget Salubrious Nordic Service AB startades 2011 och har ett avtal med 3M Norden gällande service på 3M:s medicintekniska utrustning. SNS AB säljer även reservdelar till Bair Hugger, Polar Air, Ranger m.m. Salubrious AB är beläget i den totalrenoverade före detta textilfabriken Nääs fabriker med anor från början av 1800-talet. Fabriken ligger invid natursköna sjön Sävelången i Tollered strax utanför Göteborg. Idag sysselsätter Salubrious AB 10 anställda och omsättningen räkenskapsåret 2010-2011 beräknas till ca 27 mkr.

Vi jobbar ständigt för att hitta de bästa och mest kvalitativa sjukvårdsprodukterna från hela världen att distribuera på den skandinaviska marknaden. Våra kunniga säljare och tekniker tillhandahåller utbildning, service och support så att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.



"Salubrious ABEtt svenskt företag med lång erfarenhet av sjukvårdsprodukter och rehab-produkter.Sortimentet består idag av en blandning mellan egentillverkade produkter och agenturer som vi representerar. Vi eftersträvar att våra produkter tillverkas i Sverige och att våra samarbetspartners är verksamma inom Europa för att säkerställa att kvalité och direktiv efterlevs.Det som kännetecknar Salubrious produkter är innovation och kvalité som ger lång hållbarhet och garantier mellan 5-10 år. Salubrious säljare hjälper gärna till att ta fram kundanpassade lösningar i högsta möjliga mån för att säkerställa att Era produkter passar er verksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer!"
Address: Box 5021, 448 51 Tollered
Phone: 031-710 44 70
City: Tollered
Zip Code: 448 51



related searches: Salubrious meaning
Comment on this business

to add Salubrious AB map to your website;