facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Samhälle Oscars

About

Vi behöver dig- du kanske behöver oss..
Vill du vara en del av vår breda utbildning har du fortfarande chansen!

Story

Samhällsvetenskapsprogrammet-SA

Ta del av hela världen!

På samhällsvetenskapsprogrammet tas de första stegen mot kontakter över nationsgränserna- och kanske ett attraktivt arbete utomlands. Genom ditt språkval (moderna språk steg 3 och 4) och engelska 7 är SA bästa vägen för att nå 2,5 meritpoäng. Vi erbjuder även en idrottsprofil.

Utbildningen ger: djupgående kunskap om samhällsförhållanden i Sverige och övriga världen annat via olika digitala verktyg. Utbildningen ger även ett historisk perspektiv för att förhållandena i dagens samhälle lättare ska förstås. På SA skapas även utrymme för kulturella upplevelser inom teater och film.
Vidare färdigheter i det svenska språket som en röd tråd genom studieåren. Med fokus på att utveckla skrivandet, läsförståelsen och talekonsten blir man som elev förberedd på högskolestudier.

PORGRAMMET HAR TRE INRIKTNINGAR
Beteendevetenskap
Utbildningen ger kunskap i människors utveckling och sociala samspel i olika sammanhang, förståelse skapas för människor agerande i olika situationer. På inriktningen kan du också välja idrottsprofil till exempel hockey och fotboll.

Medier, information och kommunikation
Studierna betyder att man som elev får grundläggande mediakunskaper samtidigt som man arbetar praktiskt med foto, radio och TV.

Samhällsvetenskap
Inriktningen mot samhällsvetenskap är given för alla som är intresserade av möten med andra människor och kulturer, som brinner för de viktiga frågorna i världen och vill göra skillnad!



"Varmt välkommen till Oscars Bar i Oskarshamn. Vi ser fram emot att servera dig och ditt sällskap. Vi finns mitt i centrala Oskarshamn och har byggt om ”gamla Pressbyrån” till en modern restaurang & bar med bästa platsen för en uteservering.Hoppas att vi ses snart!"
Address: Stengatan 21, 57255 Oskarshamn
City: Oskarshamn
Zip Code: 57255



related searches: Samhälle oscars video
Similar places near
Oscarsgymnasiet Oscarsgymnasiet 44 meter Pros: Finns stolar Cons: Det finns bord
Oscarsgymnasiet Oscarsgymnasiet 111 meter bra gymnasium minus fordon
Etec Etec 1 km Skolan ligger i framkant med yrkesutbildningar och genererar studenter som kan börja ...
Oskarshamns Folkhögskola Oskarshamns Folkhögskola 1 km Har bara varit i närheten. Inte p på skolan
Reviews
Väldigt bra restaurang med god mat och trevligt personal. Inte dyrt, värt gå dit!!Mat: 5/5
En och en halv timmes väntetid för att få maten. Till och med grannsällskapet reagerade. Fick svaret att vi kom sent 6 personer på plats när vi kom. Beställde en club sandwitch men den blev utan bacon med icas rostbröd och majonnäs på tub. Pommes som var blöt. Grönsakerna från icas frys. Personalen försökte bortförklara det med att vi beställt förrätt men det gjorde andra med. Service tyvärr mycket dålig och mat undermålig. Tyvärr inget att rekommendera...
Otroligt god mat , fläskfilé med bea kan inte göras bättre. Trevlig personal och mysig och lugn lokal. Perfekt för en trevlig kväll!Mat: 5/5
Mycket trevlig restaurang med trevlig personal och god mat, perfekt portion och bra rekomendation.Mat: 5/5
Alltid lika trevligt att gå in och ta en god drink i goda vänners lag. Trevlig atmosfär och personalen förhöjer upplevelsen.
God mat och trevlig personal. Men betyget dras tyvärr ner av att hela lokalen luktar stekos.
God mat o trevlig personal, men alldeles för små portioner o överdrivna svindyra priser på enkla pastarätter o andra alternativ på menyn. Ångrar att jag o mina kompisar överhuvudtaget gick hit en fredagskväll o provade den här nya restaurangen Oscars bar på stora torget . Rekommenderas ej gamla ombyggda pressbyrån till det här utestället med sämsta läget i stan.
Mycket vällagad entrecote. Jag är mycket nöjd!
Trevligt ställe. God mat och trevlig personal. Perfekt när man har en timme eller två till övers. Priserna lite i överkant men inget anmärkningsvärt. Kan rekommenderas för aw.
Trevlig miljö, snabb service, bra läge och tillgängliga parkeringsplatser.
Comment on this business

to add Samhälle Oscars map to your website;