facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Samtal i vardagen

Samtal i vardagen

About

En sida för dig som vill utvecklas som person, som känner dig trött och matt på dina känslor, som skulle vilja lämna dina illusioner åt sidan.

Story

Samtal i vardagen är en sida för dig som söker svar, som vill utvecklas som person, som känner dig trött och matt på dina känslor, som skulle vilja uppleva ett mer verkligt jag, som inte längre vill ha kvar alla dina inre illusioner.

Det är även en sida för dig som har ett fantastiskt liv men som skulle vilja ha lite tanke – och känslomässiga utmaningar för att växa ytterligare.

Jag som driver sidan heter Mattias Mogren och har en lång erfarenhet bakom mig, precis som många andra, i att inte ha känt mig riktigt bekväm med mina inre tankar, känslor, levnads – och handlingsmönster. Det har samtidigt gjort mig nyfiken hur jag skulle kunna växa, hur jag kan få nya infallsvinklar i min vardag till att leva ett mer autentiskt och lyckligare liv. Jag har även de sista åren genomgått ett antal utbildningar och fortsätter löpande med vidareutvecklingar inom ämnet samtal.

Jag välkomnar dig min vän till denna sida för att ta del av tankar och även få möjlighet att dela dina egna reflektioner om de ämnen som jag skriver om.

Jag kan även ta emot dig för samtal på överenskommen tid, eller så kan vi samtala via telefon om du inte bor så du kan komma till mig.

Väl mött!

Mattias Mogren, Samtalscoach

Address: Hedby Rönningsgattu 4, 78550 Djura
Phone: 0702161427
moc.liamtoh@nergom_m
City: Djura
Zip Code: 78550


Similar places near
Djura Bok & Pappersverkstad Djura Bok & Pappersverkstad 3 km Bra service men svåra med öppettider, vid långväga besök.
Logging Monkey Logging Monkey 4 km Vi utför trädfällning, avancerade fällningsuppdrag och avverkning av skog. Övriga tjä...
Comment on this business

to add Samtal i vardagen map to your website;