facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Samuel Karlsson Bilar AB

"Välkommen till Björkmans Bil i Lindesberg!Vi är auktoriserad återförsäljare av Kia och hos oss hittar du nya bilar med 7 års nybilsgaranti och ett stort antal begagnade bilar från alla världens bilmärken.Naturligtvis kan du även boka service i vår moderna bilverkstad där vi är auktoriserad serviceverkstad för Kia. Vi kan dessutom hjälpa dig med Kia Originaltillbehör och reservdelar.Björkmans Bil Bertil Björkman Bil AB är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro."
Address: 34 Örebro vägen, 711 91 Lindesberg
Phone: +46581645660
City: Lindesberg
Zip Code: 711 91


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00
Sunday: 11:00 - 15:00

Similar places near
Samuel Karlsson Bil Samuel Karlsson Bil 43 meter Otroligt bra kundbemötande. Har en Kia Carens som jag var inne med idag garantiärende...
Helges Däckmontering Helges Däckmontering 233 meter Snabbt och bra utfört arbete.
Sjömarks Däckservice AB i Lindesberg Sjömarks Däckservice AB i Lindesberg 4 km Trevliga o bra grabbar!
Lindesbergs Gummiverkstad Lindesbergs Gummiverkstad 5 km Kan inte säga något annat än snabbt, smidigt och bra pris. Punka på riksvägen och dem...
Nya Rekondspecialisten Nya Rekondspecialisten 5 km Trevligt personal och gott resultat
Kallernäs Bil & Maskin Kallernäs Bil & Maskin 5 km Alltid bra service och trevligt bemötande.
Reviews
Åkte dit för att titta på en bil, fick ett väldigt fint bemötande av säljaren Ali skulle gärna vilja ge mer än 5 Stjärnor om de skulle funka men rekommenderar stark. Mycket trevlig och snäll person som verkligen hjälper dig med allt. Tusen tack för en underbar service…
Tyvärr ingen respons åk inte dit .
Säljare som lovade att höra av sig senare men bara struntade i det. Köpte bil hos annan firma.
Helt fantastiskt tillmötesgående personal som verkligen gjort sitt yttersta för att fixa allt så bra som möjligt!! Trodde inte att en bilfirma kunder vara såhär bra! Rekommenderas starkt!!
Mycket trevliga o hjälpsamma,man känner sig välkommen! Rekommenderar ett besök!
Trevlig personal som löste mitt ärende till fullo.
Jag känner mig totalt lurad. Köpte en bil där under vintern, den stod på sommardäck och dagen innan nämnde de inte att den saknar vinterdäck då jag hade åkt långt för att köpa bilen.Jag är inte så bil kunnigdär SÅLDE de icke godkända vinterdäcken till mig. När jag besiktiga bilen var varken sommar eller vinterdäcken godkända, dessutom har de ändrat och lekt fram och tillbaka med km mätaren. Jag fick bara 3 månaders garanti och jag känner mig verkligen totalt lurad och besviken ! Jag hoppas verkligen karma slår tillbaka på er !
Lämnade in min bil för felsökning av AC Skulle höra av sig om vad det va för fel å kostnad.Kom dit å skulle höra va de kom fram till,då hade de jagat den för en kostnad av drygt 8000 utan att säga nått som överenskommet.Sa till att de skulle byta tillbaka,vilket de kommer göra men enligt lag får de ej fylla den så då kommer den inte funka alls,funkade ju hyffsat innan men la av ibland å fick starta om.
Min e-post till ägaren: I lördags var jag och min man och provkörde en bil hos er. Tyvärr blev det inte en affär pga av en läsmiss från vår sida. Nu kontaktar jag dig för er medarbetare Tony förkännar ett stort beröm! Både jag och min man kände ett stort förtroende för honom. Vi hade en bra och ärlig dialog. Om det hade blivit en affär hade vi känt oss trygga. Tack vare Tonys bemötande kommer att vi varmt rekommendera er firma till vänner och bekanta. Fortsätt med det ni håller på med!
Mycket trevlig liten bilfirma, bra värdering på begagnad bil. Bra bemötande, väldig trevlig personal. För oss var det värd att åka 30 mil för att köpa ny bil. Tack!
Comment on this business

Directions to Samuel Karlsson Bilar AB with public transportation


Lindesberg Ryavägen 80 meters
300
351
406
420

to add Samuel Karlsson Bilar AB map to your website;