facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sandahls Modehus, S34

Sandahls Modehus, S34

About

Butik på 1100 m2 med det senaste modet både inom kläder, skor & en riktigt välsorterad jeansavdelning för henne& honom, gammal som ung.
Välkommna!

Address: Storgatan 6, 242 31 Hörby
City: Hörby
Zip Code: 242 31



related searches:
Similar places near
Himlastallet I Slagtofta Himlastallet I Slagtofta 2 km Alltid trevlig och tillmötesgående samt bra pris. Det kan vara bäst att ringa innan o...
Reviews
Välsorterad men MYCKET dåligt att man inte någonstans kan se den VERKLIGA öppettider!! Det står 0930 men man öppnar 1000 Vid påpekande per telefon fick jag till svar " vi har öppnat 1000 i över ett år "....Skall jag veta det som ny kund ???? Nej, dåligt ! Fick dock 10 % som rabatt för att jag väntade
Vacker butik med stort urval av både skor, kläder o accessoarer. Mycket kunnig personal, som är trevlig mot dem de känner...
Dyrt !!! Personal som försöker övertala oss att köpa olika varor genom att berätta hur många ex han sålde häromdan eller att han själv eller någon annan har den varan och är jättenöjd.
Excelent personlig service och sortiment av högsta kvalitet. Lätt tillgängligt för alla skåningar. Mitt i Skåne mitt i Hörby.
Bra sortiment, kunniga säljare... olika prisnivåer men största skälet för mig som Hörbybo är att kunna handla lokalt Vill kunna prova innan köp, dvs inga online-köp vad gäller kläder och skor!
Stilfullt och harmoniskt! Personlig hög servicenivå! Värnar om den personliga individen och dennes stil! Man är alltid välklädd när man har besökt Sandahls i Hörby!
Fina kläder och trevlig personal. Önskar dock att det var lite mer "vanliga" kläder med "vanliga" priser och inte allt var så dyrt.
Fina kläder, önskar dock att damsidan kunde få sig en uppdatering med tex Lacoste mfl. Som herr har. Och kanske även få in lite mer ungdomliga kläder. Väldigt dåligt med större storlekar över medium. Annars trevlig personal och bra herrkläder.
Trevlig butik! Mycket behjälplig personal!
Mycket att välja på ,trevlig personal.
Comment on this business

to add Sandahls Modehus, S34 map to your website;