facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sandberg & Son Snickeri AB

Sandberg & Son Snickeri AB

About

Rob L Sandberg & Son Snickeri AB är ett väletablerat företag grundat 1921, vi är ISO-certifierade och har tilldelats Trippel-A för högsta kreditvärdighet.

Story

Rob L Sandberg & Son Snickeri AB är ett fristående privatägt företag etablerat 1921 som nu drivs i fjärde generationen. Vi är ett väletablerat företag med ISO-certifiering och har tilldelats Trippel-A för högsta kreditvärdighet.

Robert L Sandberg grundade företaget och arbetade då främst med möbler och inredningssnickerier. Verksamhetens inriktning har därefter ändrats i olika omgångar från butiksinredningar, husbyggen m.m. för att sedan slutet av 70-talet mer och mer övergått till snickeriarbeten i hisskorgar.

Idag samarbetar vi till ca 95% med hissfirmor och renoverar, inreder och nytillverkar hisskorgar. Men vi utför även andra snickeriarbeten såsom receptionsdiskar, kök, samt div. möbler och butiksinredningar.

Snickeriet med verkstad och kontor är beläget i stora, fräscha lokaler i Tumba söder om Stockholm och har för närvarande 24 anställda. Samtliga av våra anställda i snickeriet är utbildade inredningssnickare med lång erfarenhet och god kompetens inom inredningssnickeri. Verkstaden där vi arbetar är utrustad med en modern maskinpark och är komplett för alla typer av inredningssnickerier.

Address: Himmelsbodavägen 1, 147 39 Tumba
Phone: 08-778 84 90
City: Tumba
Zip Code: 147 39


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 14:00


related searches: Sandberg & son snickeri ab reviews
Similar places near
Vals Måleri Vals Måleri 2 km Vi är ett måleriföretag med anställda som har lång erfarenhet Minst 15 år Vi hjälper ...
Relema Relema 3 km Din lokala hantverkare, vi utför alla typer av byggarbeten
Aldato Service AB Aldato Service AB 3 km Aldato Service AB är ett företag som utför alla typer av bygg, snickeri, renoveringar...
Comment on this business

to add Sandberg & Son Snickeri AB map to your website;